Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Prebacili ga u dom u kojem žive njegovi zlostavljači: 'Ubit ću te smrade šugavi!'

"Bolje ti je da me ne dočekaš u domu da te ne ubijem mamu ti j***m šugavu. Ubit ću te smrade šugavi, skakat ću ti po glavi, a ti znaš da ja kad nešto obećam da to ispunim. Ubit ću te i radi tebe ići u Turopolje, boli me k***c za tebe. Poubijat ću ti pola familije pred tobom, a ti nećeš moći ništa"
13. lipnja 2019. u 22:12 12 komentara 3005 prikaza
Zlostavljanje dječaka u domu
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/6

Unatoč prijetnjama kako će si oduzeti život, jedan dječak je ovaj tjedan premješten u dom gdje su njegovi zlostavljači, koji mu prijete smrću. Radi se od dječaku koji je sudjelovao u zlostavljanju drugog dječaka u popravnom domu, u slučaju koji je šokirao hrvatsku javnost. Kaže da je pokušao spriječiti napad, što je potvrdio i zlostavljani dječak, no nije uspio, a zbog grižnje savjesti si je prerezao žile.

Mihaela I. Hrvatski apsurd 'Tjeraju me da komuniciram s bivšim mužem koji me pokušao ubiti pred djecom'

Završio je u bolnici, a zatim na psihijatriji, odakle je vraćen u dom. Ubrzo je ponovno digao ruku na sebe, a njegovim roditeljima, kaže majka, nije ni javljeno da je sin pokušao samoubojstvo, donosi Provjereno Nove TV. Dječak je bio žrtva zlostavljanja u domu u Lošinju, a sada je prebačen u dječji dom u Ivancu, u kojem se nalaze njegovi zlostavljači koji mu gadno prijete.

"Bolje ti je da me ne dočekaš u domu da te ne ubijem mamu ti j***m šugavu. Ubit ću te smrade šugavi, skakat ću ti po glavi, a ti znaš da ja kad nešto obećam da to ispunim. Ubit ću te i radi tebe ići u Turopolje, boli me k***c za tebe. Poubijat ću ti pola familije pred tobom, a ti nećeš moći ništa", glasi sadržaj jedne prijeteće poruke koje je dobio.

"Dijete mi šalje poruke da ne želi da ide u Ivanec – 'ja sam se pokušao ubit, ja ću se objesit, ja ne želim da idem tamo' - jer tamo su zlostavljači koji su njega maltretirali. Oni to znaju i šalju ga ipak tamo“, govori majka štićenika.

VIDEO Bešćutan napad: Prišli mladiću, nokautirali ga pa pobjegli, morao na operaciju

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • vorda400:

    Ovo društvo mora otići u k..ac što može od tih klinaca jednog dana nastati? još gori huligani

  • Petar1234:

    Samoborka, bio sam na hodu za život i iako pretpostavljam da ga ne podržavaš, moram ti priznati da si u pravu u ovom svojem komentaru. Hod za život nije sam teorija,to je jedan početni vid djelovanja, a slažem se s ... prikaži još! tobom da djelovati možemo i kokkonkretnije i uzeti jedno napušteno dijete k sebi.

  • neboiznadzagreba:

    Strahota, sistem služi kao svrha samom sebi, sudbine djece ih se ne dotiču, najrađe bi sve pomeli pod tepih. Ovakvo nešto je prestrašeno i pretužno za cijelo društvo, no kao da se preko toga želi prijeći jer se radi o ... prikaži još! maloljetnim prijestupnicima. Zašto nitko ne traži ostavku same ministrice?