Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušao se ubiti

Prebacili ga u dom u kojem žive njegovi zlostavljači: 'Ubit ću te smrade šugavi!'

Zlostavljanje dječaka u domu
Foto: Nova TV
1/6
13.06.2019.
u 22:12

"Bolje ti je da me ne dočekaš u domu da te ne ubijem mamu ti j***m šugavu. Ubit ću te smrade šugavi, skakat ću ti po glavi, a ti znaš da ja kad nešto obećam da to ispunim. Ubit ću te i radi tebe ići u Turopolje, boli me k***c za tebe. Poubijat ću ti pola familije pred tobom, a ti nećeš moći ništa"

Unatoč prijetnjama kako će si oduzeti život, jedan dječak je ovaj tjedan premješten u dom gdje su njegovi zlostavljači, koji mu prijete smrću. Radi se od dječaku koji je sudjelovao u zlostavljanju drugog dječaka u popravnom domu, u slučaju koji je šokirao hrvatsku javnost. Kaže da je pokušao spriječiti napad, što je potvrdio i zlostavljani dječak, no nije uspio, a zbog grižnje savjesti si je prerezao žile.

Završio je u bolnici, a zatim na psihijatriji, odakle je vraćen u dom. Ubrzo je ponovno digao ruku na sebe, a njegovim roditeljima, kaže majka, nije ni javljeno da je sin pokušao samoubojstvo, donosi Provjereno Nove TV. Dječak je bio žrtva zlostavljanja u domu u Lošinju, a sada je prebačen u dječji dom u Ivancu, u kojem se nalaze njegovi zlostavljači koji mu gadno prijete.

"Bolje ti je da me ne dočekaš u domu da te ne ubijem mamu ti j***m šugavu. Ubit ću te smrade šugavi, skakat ću ti po glavi, a ti znaš da ja kad nešto obećam da to ispunim. Ubit ću te i radi tebe ići u Turopolje, boli me k***c za tebe. Poubijat ću ti pola familije pred tobom, a ti nećeš moći ništa", glasi sadržaj jedne prijeteće poruke koje je dobio.

"Dijete mi šalje poruke da ne želi da ide u Ivanec – 'ja sam se pokušao ubit, ja ću se objesit, ja ne želim da idem tamo' - jer tamo su zlostavljači koji su njega maltretirali. Oni to znaju i šalju ga ipak tamo“, govori majka štićenika.

VIDEO Bešćutan napad: Prišli mladiću, nokautirali ga pa pobjegli, morao na operaciju

Komentara 12

VO
vorda400
22:34 13.06.2019.

Ovo društvo mora otići u k..ac što može od tih klinaca jednog dana nastati? još gori huligani

PE
Petar1234
00:17 14.06.2019.

Samoborka, bio sam na hodu za život i iako pretpostavljam da ga ne podržavaš, moram ti priznati da si u pravu u ovom svojem komentaru. Hod za život nije sam teorija,to je jedan početni vid djelovanja, a slažem se s tobom da djelovati možemo i kokkonkretnije i uzeti jedno napušteno dijete k sebi.

NE
neboiznadzagreba
00:53 14.06.2019.

Strahota, sistem služi kao svrha samom sebi, sudbine djece ih se ne dotiču, najrađe bi sve pomeli pod tepih. Ovakvo nešto je prestrašeno i pretužno za cijelo društvo, no kao da se preko toga želi prijeći jer se radi o maloljetnim prijestupnicima. Zašto nitko ne traži ostavku same ministrice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije