Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUSTAJU OD ZAOKRETA
Povratak na članak

Prosrpske stranke u Crnoj Gori: 'Ne želimo povući priznanje Kosova niti napustiti NATO'

Mnogi su analitičari postavili pitanje koliko se dugo takva vlast može održati, a razlikuju se i u pitanjima članstva u NATO-u te priznanja Kosova.

Komentari 10

NE
Nepokolebljiv
23:31 03.09.2020.

"Mitropolit crnogorsko-primorski Srpske pravoslavne crkve (SPC) Amfilohije rekao je da je riječ o kukavičkom i nečasnom napadu na Islamsku zajednicu." A kako drugacije Srblje bije nego kukavicki iza leda ili u mraku slabije ili nenaoruzane?!

VL
DP
delmata.pakleni.otok
11:33 04.09.2020.

izjašnjavanje prije izbora: crnogorci 47%, srbi 28%, posli izbora crnogorci 25%, srbi 50%, uskoro na novom popisu crnogorci 5%, srbi 70%, pametnom dosta

VL
PV
prcko.vita
11:25 04.09.2020.

Znamo da ne žele, to smo već komentirali, Srbi su takav narod i nikada neće odustati od velike Srbije. Mi smo krivi što im stalno ulazimo u stražnjicu pokazujući im da smo mi najveći partizani i neznam što još, samo da skinemo sa nas ljagu koju smo imali par godina početkom tih četrdesetih. Nikada oni neće priznati Kosovo, nikad Hrvatsku. Zato sa njima što veća distanca, i uvijek imati pri ruci dovoljno za odbranu, ako nas opet napadnu.

VL
BU
burn
22:25 03.09.2020.

He he pa i Ameri znaju onu vašu: "Lažemo i lažemo.."

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
08:57 04.09.2020.

Šćeta što Crnogorcima ne iznjedriše ništa bolje od te "pobjedničke" koalicije, ovakvo i narednih godina glumit će uneređenu demokraciju garniranu s atavizmima iz ranih devedesetih.

VL
PS
PLETER S PLIVE
17:16 04.09.2020.

Naši Hrvati iz Boke se podjeliše... koja glupost. Napraviše i sebi, i Đukanovićevom savezu medvjeđu uslugu. Pameti, nemaš cijenu...

VL
SI
sisavac
08:01 04.09.2020.

i tako su izbijeni zadnji aduti poraženih... sve ostaje isto, samo milo neće vedriti i oblačiti na svim razinama vlasti. sad čim se formira vlada slijede rošade po vojsci i policiji, uobičajeni folklor nakon svake smjene vlasti, a crnogorcima će to biti prvi put. ako malo bolje pogledate, jako se pažljivo dogovarala koalicija, skupine, ciljevi, i osim par očekivanih incidenata (koji su u cg inače uobičajeni nakon svakih izbora, par puta su i albanci jurcali ulicama podgorice, al to vam nije smetalo...) ništa lošeg nije bilo. pustimo crnogorce da osjete draži demokratskih procesa, uskoro slijedi osipanje članstva đukanovićeve partije, kao i kod svih poraza, kad ostaneš bez mogućnosti dijeljenja povlastica, letiš u drugo jato.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.