Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav obrat

Krenuli na romantični let, a onda joj je rekao da im je otkazao motor...

prosidba
Foto: Screenshot YouTube
1/2
12.06.2017.
u 10:17

Anthony Bordignon poveo je svoju djevojku na let malim zrakoplovom, no ona nije očekivala da će se dogoditi nešto što joj je promijenilo život

Amaterski pilot Anthony Bordignon pozvao je svoju djevojku Katherine Wareham s kojom je dvije godine u vezi na vožnju malim zrakoplovom. 

Dok su letjeli na nekoliko tisuća metara visine, on joj je rekao kako je motor zrakoplova otkazao. Vidno uzrujana djevojka nije znala što da radi, a onda joj je njezin dečko rekao da uzme popis za provjeru što mora učiniti jer mu se kontrola leta ne javlja. 

Ona je to i učinila i krenula mu čitati radnje koje treba napraviti u slučaju otkazivanja motora. No, tek nakon nekoliko točaka shvatila je o čemu se radi. 

– Hoće li pilot zauvijek voljeti putnicu? – pročitala je Katherine  nakon čega je uslijedilo pitanje zbog kojeg se i našla na letu. 

– Hoćeš li se udati za pilota? – glasila je posljednja 'provjera' nakon čega je djevojka počela vrištati. Svome dečku je rekla da je idiot, ali se na kraju pristala udati za njega. 

Komentara 3

Avatar muljib@vecernji
muljib@vecernji
12:32 12.06.2017.

Ja se nadam da je shvatila koliki je "pacijent" i pristala samo da bi se mirno spustili na zemlju i tada pobjegla daleko, daleko od njega i njegovih "romantičnih" ideja.

PA
Pajkoslava2
16:33 12.06.2017.

ja bih pristala i na dan vjenčanja pred oltarom ostavila. pa nek' sljedeći put razmisli o romantici

BA
barbika1
10:49 12.06.2017.

Mili Boze koja romantika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije