Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 'referenduma'
Povratak na članak

Putin priznao Krim, Zapad uveo sankcije

Nakon što je jučerašnjim "referendumom" stanovništvo Krima odlučilo da se želi pripojiti Rusiji, Europska unija i SAD "referendum" su proglasili nelegalnim i nametnuli sankcije

Komentari 337

Avatar superhik74
superhik74
17:04 17.03.2014.

Ovu su sprdacina a ne sankcije, to je vise za domacu upotrebu jer Obama i EU birokrati moraju dokazati svojim sefovima (bankarima) kako su oni "odlucno" reagirali na nesto sto je protiv bankarskih interesa (izrabljivanje Ukrajine i stavljanje je u duznicko ropstvo). U biti nista se nece promjeniti, Ruska i EU privreda su toliko medjusobno ovisne da bi neke strozije sankcije bile samoubojstvo za Europsku privredu koja je u recesiji vec godinama.

VL
BU
BubyZG
18:03 17.03.2014.

Hoćemo li Teksas vratiti Meksiku, jer se zna da ga je tadašnja SAD oružjem otela Meksiku i sakrivala se iza tobožnje želje lokalnog pučanstva da ne živi u Meksiku ?

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:01 17.03.2014.

Nama (i Sloveniji) su takodjer Ameri + EU uveli sankcije nakon "jednostranog proglasenja neovisnosti" and Bush i Baker su rekli da nikad nece priznati nezavisnost Hrvatske i Slovenije, te su kritizirali Njemacku zbog "ishitrenog priznavanja bivsih republika". Inace isporuku vecece kolicine oruzja za obranu od Srpske agresije je dozvolio tadasnji Ruski predsjednik Boris Jelcin. To su inace cinjenice za sve one koji danas pljuju po Rusiji i glorificiraju zapadnu dvolicnu propagandu.

VL
Avatar Bodin
Bodin
18:37 17.03.2014.

Samo u Vijetnamskome ratu Amerikaci su pobili 2 miliona Vijetnamaca, a Vijetnam su napravili poslije false flag incidenta u Gulf of Tonkin-u. Takodje su dio Kube okupirali i jos i danas ga okupiranijem drze, kao i Havaje, Teksas, Porto Riko.

VL
DU
Deleted user
20:32 16.03.2014.

…nije mi jasno zašto mi u Hrvatskoj (totalno podložni anglosaksonskoj licemjernoj propagandi) situaciju desetak milijuna Rusa u Ukrajini ili apsolutnu većinu na Krimu, ne pokušavamo shvatiti kao pokušaj bijega Hrvata i Hrvatske iz unitarne Jugoslavije – naše tamnice, nego to tretiramo kao srpske neuspjele pokušaje po Z4! Slični odaziv na slične referendume i sličan uspjeh sve govore. I nije mi jasno zašto mogu jedni mali Albanci u dvije države, a jedan od najvećih naroda i država na globusu to ne bi mogao? I koja bi to sila trebala natjerati taj narod (Ruski) i tu državu (Rusiju) da mu toliki broj sunarodnjaka živi u jednoj unitarnoj, neokomunističkoj pseudoliberalnoj državi, po željama Paxamericane? Pa nisu Rusi Hrvati, a i teško da je Rusija Hrvatska, pa da u susjednim unitarnim đamahirijama glume beznačajnu, formalnu konstitucionalnost, a sve više nestaju i raseljavaju se. I nije prvi put da se „opredjeljujemo“ kao bečki konjušari, još od Bana Jelačića, umjesto da pokušamo u ovoj današnjoj svjetskoj „talionici“ naroda i država, debelo u 21. Stoljeću, kao Hrvati nešto naučiti i napraviti za sebe i svoju djecu!

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
17:00 17.03.2014.

Svicarci vele da su Ameri samo poskakljali Putina sa sankcijama, da su mu ucinili samo uslugu.. buahaha... cirkus

VL
Avatar superhik74
superhik74
13:02 17.03.2014.

Najbolji dio cijele ove Ukrajinske price je da ce vrlo jasno biti svima osim onima jako ispranoga mozga, sto je to "zapadna demokracija" gdje se priznaje Kosovo i Juzni Sudan kao drzave nakon referenduma, te podrzava "volja gradjana" Falklandskih (Malvinskih) otoka nakon "referenduma", te oruzano svrgavanje vlasti orkestrirano od strane SAD/EU (Viktorija Nuland snimljena) u Ukrajini te nelegalno svrgavanje predsjednika (koje doduse jest bio korumpiran) ali referendum na Krimu uz tako ogromnu vecinu glasajuci za, "zapadne demokracije" ne priznaju. Vise je nego jasno da tzv. "zapadna demokracija" nema veze s demokracijom i radi se o cistim bankovnim i ekonomskim racunicama.

VL
NA
narod1
20:11 17.03.2014.

Poprilično iznenađujući razvoj događaja. Iako donekle razumijem Rusiju i njen odnos prema Krimu, ovo treba gledati sa političke strane. Od ideje, referenduma do aneksije u dva tjedna. Da li je sada otvoren lov na teritorije, npr Njemačka organiziran referendum u Sudetima i pripoji ih. Kako bi svijet reagirao. Ako to netko pokuša, tko ima moralno pravo da ga spriječi. Šteta što je Putin išao do kraja iako je rekao da podržava teritorijalni integritet Ukrajine. Poštujem što zasad nije započeo oružanu kavgu, ali ovaj presedan će mnoge dovesti u neugodnu situaciju, pa i samu Rusiju gdje je 80 naroda. Koliko moćna mora biti država da si smije priuštiti 'legalnu' aneksiju. Ili gdje je granica tko smije a tko ne smije. Nadam se da oružana moć nije ta granica jer neka nam je Bog na pomoći

VL
Avatar blackangel
blackangel
22:01 17.03.2014.

e pa gospodo amerikanci....dosta je bilo vašeg bezobrazluka baćuška je lupio šakom od stol

VL
AA
aabbcc
22:34 17.03.2014.

Treba imati razumijevanja, jer Zapad je neodrziv kao demokratska zajednica i primjer referenduma i volje naroda na Krimu je veca opasnost od ruskih raketa za rasturanje EU i same Amerike, Nata... npr..referendum za Nato bi propao u 90 % clanica.

VL
Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
20:14 16.03.2014.

Kakva je bila izlaznost?

VL
Avatar vasilije
vasilije
19:46 17.03.2014.

Slučanost ili ne? Fizička sličnost sa poznatim ličnostima nije baš uvek poželjna! U to se najbolje uverio glumac Mohamen Mehdi Ouzani, koji je glumio đavola u mini-seriji 'Biblija', a koji umnogome liči na Baraka Obamu, predsednika SAD. Zbog toga susu producenti filma „Božji sin" odlučili da njegov lik u potpunosti izbace, kako bi izbeglu svaku moguću kontroverzu. „Nismo želeli da ponovo prolazimo kroz iste probleme", kažu u glas producenti Roma Davni i Mark Barnet. "Ovo je sada film o Isusu, Božjem sinu, a za đavola neće biti mesta", kaže Mark Barnet.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
16:42 17.03.2014.

Koji licemjeri, oni neće priznati referendum. U isto vrijeme u svome članstvu drže pola Cipra dok su drugu polovinu okupirali Turci i proglasili nezakonitu tvorevinu.Turska, koja brutalno krši ljudska prava i drži kurdsku djecu u zatvorima je tobože demokratska i njihova saveznica, kojoj ne dijele lekcije. Za njihov interes bavi se međunarodnim terorizmom naoružavajući i šaljući teroriste sa svoga teritorija u Siriju.

VL
AA
aabbcc
22:07 16.03.2014.

Sta bi tu Hrvati glasali : ? 100 % da im bude predsjednik i Vlada kao Putin a ne kao onaj nasilnik u Kijevu i njegova druzina !!!!

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
20:45 17.03.2014.

Sutra se Putin obraca naciji na Federalnoj Asemblei u vezi pripajanja Krima kao novog clana Ruske Federacije. cc.. Koji Carevi ovi Ruski specijalci. Dosli, odvidali Krim, nisu maslacak pregazili, poigrali se s djecicom, podijelili bombone, pustili narod da glasaju, civilnolno i kulturno, ''A'' nisu prozborili, dali su lekciju civilizacije citavom svijetu. Ameri kad prodju, samo vidis krntije kako lete po zraku, sve gori, crni dim na sve strane, prosisaju, isamaraju, pograbe i odu. Onda stizu humanitarne organizacije sa svih strana svijeta, lijepe hanzaplaste ranjenicima, a oni su vec u Hollywoodu na koktelu.

VL
NB
Navrnuti Bracanin
15:44 17.03.2014.

Sjetite se našeg referenduma. Isto tako EU i Ameri ga nisu prihvatili. Bilo bi licemjerno da Hrvatska uvodi sankcije.

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
20:28 16.03.2014.

gadovi američki nehuškali su uz pomoć klička i sličnog ološa narod u ukrajini da se razdijeli kako bi oni opet mogli prodavati oružje u europi .

VL
Avatar RASSIJA
RASSIJA
20:16 16.03.2014.

Koliko sam čuo izlaznoast na Krimu je preko 80%

VL
Avatar vasilije
vasilije
22:01 17.03.2014.

Putin priznao Krim, Zapad uveo sankcije Zapad seče granu na koju sedi

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
15:25 17.03.2014.

Kako oni nama namjestaju rat. Oni postenjacine sta su opljackali pola drzava na planeti, blokirali Ruskim gradjanima racune. I sada cekaju da ih Rusi napadnu. Pa sta ovi misle da je citav svijet kao oni. Pa Putin ce ih svesti na prosjacki stap, on vec ima spreman plan, covjek misli najmanje 20 god. unaprijed. Adio dolaru. Ovo oni rade zato sta su teskim g..., nemaju izlaza, ionako bi se oni raspali, i dolar i euro, ali sada ce optuziti Putina.. ahahah... odlicno. Mafijaska posla.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.