Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napeto u donjecku
Povratak na članak

Proruski militanti popisuju Židove i ne napuštaju okupirane zgrade

Separatisti vladu u Kijevu smatraju ilegalnom te neće od svojih namjera odustati dok ona ne odstupi.

Komentari 128

Avatar abcd
abcd
15:18 18.04.2014.

Javlja BBC. Jasno, lazljivim englezima ne treba nikada vjerovati. Vidjeli smo njihovu istinu o Iraku, Libiji i Siriji.

VL
Avatar smuljko
smuljko
14:53 18.04.2014.

opet glupani ne vide cjelu šumu jer su ispod stabla, pa zar nije neki dan bio glavonja Biden iz CIA u Kijevu, raspitivao se čovjek koliko je cijena kile zelja u Ukrajini

VL
ĆU
ćuk
15:01 18.04.2014.

koja je ovo propaganda Zapada. Zapad je postao stvarno dno dna. pa vlastito stanovništvo u Njemačkoj, SAD i drugim država se grozi vlasitih medija i okreće im leđa. još od početka demonstracija u Kijevu, ima antisemitskih parola koliko hoćeš odd strane ovih iz ukrajinskog desnog sektora, rabini u Kijevu su se više puta žalili, ali zapadna propaganda je to potpuno ignorirala. jer su oni koji vuku konce iz CIA- i Washingtona, naprosto to sve progutali, jer im ovi iz ukrajinskog desnog sektora zasada trebaju. da ih potpale i koriste u ratu protiv Putina. a sada se ovdje pokušava optužiti prosvjednike u istočnoj Ukrajini za antisemitizam, pa čak i samog Putina.. ali ništa to nije čudno. SAD tako radi. optužuju Iran za fundamentalizam, ali u siriji podržavaju daleko gore fundamentaliste, al kaidu i taliban

VL
VL
vlavavuk
14:54 18.04.2014.

da , i jedu malu djecu. strašno

VL
DU
Deleted user
14:41 18.04.2014.

Izraelski mediji pak javljaju ... )))) još su samo trebali napisati koliko su dolara dobili za ovo javljanje )))

VL
ĆU
ćuk
15:13 18.04.2014.

Biden (Bajden) to je onaj mason što se naziva katolikom, dopresjednik Obmani iz barake

VL
ĆU
ćuk
15:05 18.04.2014.

ma kakav Putin Hitler je ona Obmana iz barake, prije dva mjeseca desilo se nešto simbolično na trgu Sv. Petra, kada su papa i nekoliko djece zajedno pustili bijelog goluba kao simbol mira, pa su goluba napali jedan galeb ib i jedna vrana. galeb je bijel, vrana je crna.- pogodite tko ima u sebi i jednu i drugu boju.

VL
ZO
Zli_opanka
15:15 18.04.2014.

Njujork Jenkiz

VL
RA
rasimcanaj
16:01 18.04.2014.

Izraelski mediji pak javljaju kako su proruski militanti od Židova u Donjecku zatražili da se registriraju ili će biti deportirani. Maskirani muškarci na izlasku iz sinagoge dijelili su pamflete na kojima stoji kako moraju platiti 50 dolara za registraciju te prijaviti svu imovinu, a nakon čega će dobiti posebnu putovnicu s naznačenom vjeroispovijesti. >>>>> Hmmmmmm zanimljivo....a nije li onaj milijarder, Ukrajinski Zidov, jucer ponudio $10,000 za svakog ubijenog Rusa u istocnoj Ukrajini ? I nije li najbogatiji kandidat za predsjednika isto tako Zidov ?

VL
ZO
Zli_opanka
15:16 18.04.2014.

Menćester Junajtid

VL
ST
stomugromova
16:07 18.04.2014.

rasimcanaj - ne znam za Ukrajinu i Rusiju,ali u SAD ne postoji milijarder koji nema židovske korijene.Ako je običan gojim,nema nikakve šanse da postane milijarder jer to oni ne mogu dozvoliti !!

VL
ZO
Zli_opanka
15:14 18.04.2014.

Da "Bajden" :D Kreppt cu od smijeha

VL
ĆU
ćuk
15:10 18.04.2014.

stinkyinik--- da pa ti imaš pravi simbol, isti onaj u koji vjeruju i Obmana iz barake, i Gyorgy Soros . idi na google, i potraži malo britanske, francuske, američke i njemačke vojne časopise... i naslovne stranice.. ti su časopisi punini članaka i slika o Hitleru, Rommelu, SS-trupama, Wermachtu i slično

VL
DA
davos24
15:40 18.04.2014.

@admin ovo mi je zadnji post na večernjem. Medijska ne kultura je uznapredovala pa i kod vas u najdominantnijem obliku. Pozdrav i puno sreće i Bog vas blagoslovio

VL
RA
rasimcanaj
16:11 18.04.2014.

@ stomugromova....... evo ti podaci za Rusiju ,nabeo sam ih nekoliko puta.Isto je u Ukrajini “Ruski” milijarderi Alexander Abramov Roman Abramovich Peter Aven Vyacheslav Bresht Mikhail Brudni David Davidovich Vladimir Dubov Vitaliy Federmesser Mikhail Fridman Vladimir Gusinsky Zahar Iliev Telman Mikhail Fridman Vladimir Gusinsky Zahar Iliev Telman Ismailov Vyacheslav Kantor German Khan Mikhail Khodorkovsky Vladimir Kogan Lev Kvetnoi Alexandr Leiviman Igor Linshits Vitaly Malkin Leonid Melamed Leonid Mikhelson Semion Mogilevic Vadim Moshkovitch Leonid Nevzlin Valery Oif Yuriy Shefler Eugene Shvidler Leonid Simanovskiy Alexander Smolensky Semyon Vainshtok Victor Vekselberg David Yacobashvili Gavril Yushaev Boris Zingarevich ….pita li se itko ,kako je to moguce da niti jedan od navedenih nije STVARNI Rus

VL
VK
vražje kopito
16:06 18.04.2014.

Jedan od zakrabuljenih Putinovih fašističkih provokatora koji opeiriraju po istoku Ukrajine ovako zbori: "We don't want Ukraine. Ukraine doesn't exist for us. There are no people called Ukrainians". There are just Slav people who used to be in Kievan Rus,Rus, before JEWS like Trotsky divided us. We should all be together again."

VL
ST
stomugromova
16:54 18.04.2014.

Ćepin - ti bi konačno trebao prestat provocirati jer se točno zna,tko su cionisti,a tko su Židovi.Ovi prvi su porobljivači i paraziti ,koji žive na teret čovječanstva,a Židovi su veliki narod koji je zadužio svijet.Činjenica je da radi bezgranične pohlepe i milenijskog kriminala cionističkih bankara,svi Židovi imaju štetu jer ih se doživljava isto,što je sasvim nekoretno prema njima.Zato se i koristi naziv koji razdvaja židovski narod od židovskih elita,ponajprije bankara,koji imaju agendu da potpuno kontroliraju svijet ,sve narode i sva zemaljska dobra stave pod svoju kontrolu.

VL
RA
rasimcanaj
16:09 18.04.2014.

U 2014. godini ovakve stvari ne možemo tolerirati. Ovo je groteskno i neprihvatljivo – kazao je američki državni tajnik John Kerry u Ženevi. >>>>> Kerry je isto tako zidovskog podrijetla...Informacije dolaze iz istog lonca...

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
16:01 18.04.2014.

hahaha, koje šuplje propagandističke gluposti. pa kome oni mogu, poslije svih zločina od afganistana,iraka, libije, sirije, libanona, i počinjenih zločina protiv čovječnosti, zločina protiv mira, dijeliti lekcije. njih treba staviti u rezervat da ostatak svijeta može normalno živjeti. sve smo mi to prošli. upravo su oni koristili fašiste za prljave poslove, tzv desni sektor a posjećivali su ih njihovi diplomati, huškali i slali pse rata blacwatwer za specijalne zadatke. njima tobože čiste ruke a posao obavljen.

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
16:39 18.04.2014.

Ukrajina je, zajedno s kozačkom državom Bogdana Hmeljnickoga (1648. – 1657.), zaista bila mjesto prvog holokausta usmjerenog protiv svih nepravoslavaca (poljskih katolika, ukrajinskih unijata i Židova), jer je Hmeljnicki želio i ostvario uniju s Rusijom u kojoj je njegova kozačka država bila ruska država s autonomijom prema Velikoj Rusiji. Kako je Ukrajina i danas zemlja raznih religija i crkava (ukrajinsko-pravoslavna i rusko-pravoslavna, unijatska, židovska itd. relativno je lako potaknuti ksenofobiju kako jezičnu, tako i nacionalnu i religijsku.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.