Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakazan za nedjelju

Proruski aktivisti s istoka Ukrajine objavili: Ne odustajemo od referenduma!

Ukrajina
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
08.05.2014.
u 13:18

Ukrajinske vlasti izvijestile su da će se "antiterorističke" operacije provoditi i dalje, bez obzira na odluku pobunjenika

Proruski aktivisti na istoku Ukrajine odlučili da neće odgađati referendum o neovisnosti predviđen za nedjelju.

Odluka je pala dan nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin pozvao na odgađanje referenduma, kako bi se uspostavili uvjeti za dijalog.

Ukrajinske vlasti izvijestile su da će se "antiterorističke" operacije provoditi i dalje, bez obzira na odluku pobunjenika, javlja BBC. Inače, za referendum su već pripremljeni glasački listići.

Putin je, podsjetimo, u srijedu rekao kako su predsjednički izbori u Ukrajini, koji će se održati 25. svibnja, korak "u pravom smjeru".

>> Putin pozvao separatiste da odgode referendum

Komentara 27

NE
Nepobjedivi
17:33 08.05.2014.

@hunter211, naposljetku, ja ni ne napadam niti branim Putina ili Obamu ili Merkelicu itd. Ja ih mogu samo kritizirati ili hvaliti za njihove postupke.

Avatar superhik74
superhik74
13:47 08.05.2014.

He, he, he...slijedecih nekoliko dana cemo vidjeti tko je taj koji zeli sprijeciti gradjane da izraze svoju volju glasovanjem, a ne silom oruzja.

Avatar superhik74
superhik74
13:50 08.05.2014.

Oruzanom silom protiv "teroristickog referenduma". Interesantan koncept. S obzirom na vec vidjeno u Libiji, Siriji, Egiptu, Bahreinu, nije se ni za cuditi kako inverzija postaje nova "normala".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije