Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINSKA KRIZA
Povratak na članak

Prorusi u Donjecku traže konfederalizaciju istočne Ukrajine

Samoproglašeni predsjednik takozvane Neovisne Donjecke Republike Denis Pušilin za HRT je rekao da ne priznaju sporazum u rusko-ukrajinski Ženevi

Komentari 13

Avatar El Indio
El Indio
20:27 19.04.2014.

Nebu islo

VL
NE
Nepobjedivi
19:38 19.04.2014.

Hvala dragom Bogu, ljudi u Ukrajini za sada odbijaju početi građanski rat iako ih s mnogih strana guraju u tom pravcu. Civili jednostavno zaustavljaju vladine oklopne transportere poslane u istočnu Ukrajinu radi uništenja "terorista" i u pravilu nitko iz tih oklopnih transportera ne otvara vatru. S druge strane, "teroristi" toleriraju vladine helikoptere koji lete na samo pedesetak metara visine i nikome na pada na pamet da ih sruši.

VL
XA
xaron
20:41 19.04.2014.

...ispitanici smatraju da su predsjednik i premijer izabrani nelegalno... Pa oni nisu nikako izabrani, oni su postavili sami sebe na te pozicije, to je bar jasno.

VL
NE
Nepobjedivi
18:48 19.04.2014.

Američki jastrebovi ne mogu prihvatiti činjenicu da nisu u potpunosti ostvarili svoje ciljeve u Ukrajini. Tako je Ralph Peters, vojni analitičar FoxNewsa, komentirajući dogovor u Ženevi, izjavio: "Tekst tog dokumenta užasava. To je poklon za Putina...Predsjednik Obama se ne može boriti s Putinom. Kerry se ne može natjecati s Lavrovom. Dok Putin razmišlja desetljećima unaprijed, Obama misli samo na trenutnu krizu... Postaviti Obamu pred Putina isto je što i postaviti pudlicu pred pitbula i nagađati tko će pobijediti...Putin je već u istočnoj Ukrajini. Putin je već pobijedio."

VL
ZL
zlako
19:24 19.04.2014.

Vratiti Rusiju Rusima a Diktatore pritvoriti i oduzeti im ukradeno.Te spodobe od objesti kane uživati u patnji drugih i koridama smrti.Neče dugo tako!

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
20:03 19.04.2014.

Hvala dragom Bogu sto nam je poslao Putina da odrzaje mir na planeti. Love You Mr.President.

VL
Avatar Ross_Komersant
Ross_Komersant
19:06 19.04.2014.

Pametno ..sve što traže dobiće , može im se! Bog na Nebu , car Vladimr na zemlji !

VL
L0
luena 01
18:38 19.04.2014.

Vecina istocne Ukarine se protivi pripajanju Rusiji dok ovi proruski separatisti sve ignoriraju i tjeraju mak na konac iako su manjina.manjina terorizira vecinu ,kako mi je sve to poznato....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.