Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun u Dubrovniku

Propucao muškarca (27) plinskim pištoljem

policija očevid
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
26.08.2017.
u 14:38

Osumnjičeni 56-godišnjak je uhićen te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje

U sukobu dvojice muškaraca u subotu u Dubrovniku na predjelu Gruža došlo do pucnjave u kojoj je lakše ozlijeđen 27-godišnjak.

Kako su potvrdili iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske malo poslije 11 sati došlo je do sukoba između 56-godišnjaka i 27-godišnjaka pri čemu je stariji muškarac zapucao u mlađeg plinskim pištoljem

Prema neslužbenim informacijama 27-godišnjak je zadobio lakše ozljede prsišta, ali stupanj ozljeda tek će se utvrditi u Općoj bolnici Dubrovnik.

Osumnjičeni 56-godišnjak je uhićen te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

Komentara 2

Avatar UHROAP
UHROAP
16:10 26.08.2017.

"popucao" plinskim pištoljem?! :D

MX
Mister X
18:14 26.08.2017.

" Propucati" ??? Propucao ili pripucao ? Propucao znači metak prošao kroz cilj ! Plinskim pištoljem pucati znači oplinuo ga samo .. Pucanjem se dobije zračni udarac male površine i trenutno "plin malo zasmrdi i zapeku oči" naj jednostavnije sredstvoo odbrane, ako se "upotrijebi u krajnjoj nuždi " Prije zadobivenih ozljeda ili udarca odod strane koja vas ugrožava . Ovdje se vidi da je pucanjem u prsa imao mnogo obzira prema problemu i nije se ponašao zločesto ili u namjeri da ga jako ozljedi . Jer ke mogao brzim potezom da cijev okrene prema oku ili ocima gdje ga se ozljedi ozbiljnije i onesposobi za duže vrijeme u njegovim namjerama. Dakako iz ovoga "obračuna" po VL. ne znamo ništa jer VL tako i izvještava da ne znamo u stvari skoro ništa u odnosu na one koji ga ne čitaju !!! Nadalje to obrambeno sredstvo slično pravom oružju se nosi ako patite od kompleksa manje vrijednosti i da kod akcije skrenete pozornost da ste u opasnosti od jačega nadmoćnijega opasnijeg- teroriste, ubojice ili grupe čopora napadača Neki nose sa sobom u automobilu u slučaju da vam se dogodi da slučajno nadaj Bog pogazite dijete nekome da vas ne linčuju ne dotuku na licu mjesta.. .. Veoma povoljno sredstvo , daleko bolje nego da nosite nož kao što većina se time osigurava i da napadaču zabijete u grlo ili želudac u slučaju opasnosti ! Bolje je i od pravog oružja jer bi vas osudili pametni da ste prekoračili odbranu a nije vam grlo prereza ili napadač vam nije zadao barem 7 ubodnih rana njegovim nožem !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije