Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umrla prirodnom smrću

Utvrđen identitet žene čije je tijelo pronađeno u dvorištu u Osijeku

Policija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
22.12.2017.
u 12:27

Obdukcijom je utvrđeno da je preminula prirodnom smrću, od srčanog udara i pothlađenosti

Nakon tri dana potrage, utvrđen je u četvrtak identitet žene čije je tijelo pronađeno u ponedjeljak u dvorištu kuće u Vukovarskoj ulici u Osijeku. Radi se, izvijestila je policija, o 77-godišnjakinji.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Nadi B., koja stanuje u istoj ulici. Osječanka Matija Terza šokirala se, naime, kada je u ponedjeljak oko 7 sati izašla iz kuće i pronašla beživotno tijelo nepoznate žene u svom dvorištu. Nesretna je žena bila bosa i odjevena u ljetnu odjeću.

Obdukcijom je utvrđeno da je preminula prirodnom smrću, od srčanog udara i pothlađenosti, no ostaje misterij kako je završila u tuđem dvorištu.

>> Požar u Osijeku - poginulo dijete

Policija
1/14

Komentara 5

OB
ObrenM
22:39 22.12.2017.

Ocekujemo da ce ministar policije slavodobitno izjaviti o jos jednom velikom uspjehu policije jer je za samo tri dana uspjela identificirati nedeformiranu starosjediteljicu.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
05:51 23.12.2017.

svi su mislili da je ta mrtva žena,mrtva pijana i nitko nije reagirao,ehh

GE
geez
14:18 22.12.2017.

Ako je mrtva osoba stanovala u istoj ulici, kako to da je susjedi Terzi potpuno nepoznata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije