Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAVRO BOŽIĆEVIĆ

U Španjolskoj pronađen misteriozno nestali Hrvat? Policija u velikoj potrazi pronašla beživotno tijelo

Mavro Božičević
Facebook
05.03.2021.
u 10:57

– Trenutačno traje forenzičko vještačenje, kao i istraga – rekla je glasnogovornica španjolske nacionalne policije i dodala da tijelo tek treba biti identificirano.

Pokraj mjesta Gargantilla de Lozoya, udaljenog 80 kilometara sjeverno od Madrida, pronađeno je beživotno tijelo mladog muškarca.

– Moglo bi se raditi o mladom Hrvatu koji je nestao u prosincu. Nakon provedenih raznih ispitivanja u mladićevu okruženju, agente je sve upućivalo na spomenuto mjesto – navedeno je u priopćenju policije, javljaju 24 sata.

Mavro Božićević (27) od 1. prosinca prošle godine vodio se kao nestala osoba u Španjolskoj. On je zadnji put viđen prije tri mjeseca u mjestu Gargantilla de Lozoya.

U srijedu je oko 50 policajaca krenulo u potragu uz rijeku Lozoyo, a s njima su bili i psi tragači te zračna služba. Oko 17 sati pronašli su beživotno tijelo.

Mavro je radio za Ericsson Nikola Tesla u Splitu, a krajem listopada preselio se u Madrid gdje je radio u lokalnoj podružnici Ericssona kao softver developer. Živio je u unajmljenom stanu nedaleko od stadiona Santiago Bernabeu. U petak 27. studenoga posljednji se put pojavio na radnom mjestu, a 30. studenoga razgovarao je s obitelji putem telefona. U utorak 1. prosinca rano je ujutro otputovao autobusom iz Madrida u mjesto Buitrago del Lozoya, nakon čega je otišao u 7.5 kilometara udaljeno selo  Gargantilla de Lozoya gdje je zadnji put primijećen.

– Trenutačno traje forenzičko vještačenje, kao i istraga – rekla je glasnogovornica španjolske nacionalne policije i dodala da tijelo tek treba biti identificirano.

VIDEO Na Dan žena otkrivamo sve

Komentara 20

ZV
zvonimir13
19:19 05.03.2021.

Što je tražio na toj periferiji?

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
18:29 05.03.2021.

kakvo je to ime "Mavro"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije