Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrđeno
Povratak na članak

Pronađene kosti pripadaju Antoniji Bilić!

Kosti pronađene blizu kamionskog parkirališta u selu Furaje pripadaju Antoniji Bilić, potvrdili su na konferenciji za novinare u karlovačkom Županijskom državnom odvjetništvu.

Komentari 66

Avatar Tomcek 88
Tomcek 88
11:41 01.12.2012.

svi vi pametnjakovci dajte mi recite odkud policiji uzorak krvi iz kamiona kad Antonija jos u to vrijeme nije pronadena,zato vam ja kazem da se trazio krivac,i to sto prije. laz,je sve,u to sam uvjeren.?

VL
EU
eugenie
08:48 30.11.2012.

Dragan Paravinja ima sve karakteristike psihopata. To bi znao potvrditi sudski vještak psiho forenzičke struke. Odsutnost emotivnosti u cjelosti, drskost, beskurpuloznost, sklonots brzom akcijskom djelovanju, manipulativnost visokog stupnja, sklonost notoričniom laganju, učestalom kršenju zakona, visokim stupnjem egoizma i egocentrizma la te duboki poremećaj u seksualnosti kad mu je za stimulans potrebno izvršavati zločnie u smilslu maltretacije drugih osoba, ne samo žena , djece već i muškaraca stariji i životinja! Za takve slučajeve u SAD-u određuju doživotne zatvorske kazne jer po najnovijim istraživanjima neurologa, psihopatija je nalsjedna te još za nju nema ljieka. Često se javlja već u vrlo ranoj dječjoj dobi i u nepovoljnim životnim okolnostima razvije vrlo brutalne oblike kao što je to kod Paravinje. Zasigurno postoje još nestale osobe za koje je odgovoran. Vrlo opasan i zbog svje precizne maske sa kojm je sposoban varati i vrlo iskusne istraživaće a kamoli obične građane.

VL
BA
baniček
20:14 29.11.2012.

tek sad možemo reći iskrena sućut ovoj napaćenoj obitelji...i ja sam se ipak potajno nadao da je ipak živa, ali ...o Bože pokoj joj duši , naša Antonija zauvijek u našim srcima i mislima...

VL
GO
gost11
20:16 29.11.2012.

i da nisu njezine reci ce da jesu jer si zele osvjetlti obraz i imat rješen slučaj..mogu oni sta hoce rec kad mi i onako necemo saznat jer smo laici

VL
RI
rina
20:17 29.11.2012.

Pocivala u miru bozijem.Sucut obitelji,rodbini i prijateljima.

VL
Avatar WindFucker
WindFucker
20:19 29.11.2012.

R.I.P. Antonija. Sućut obitelji.

VL
ME
metla
20:41 29.11.2012.

Sućut obitelji Antonije. Da povjerujemo u to treba vremena upravo zbog nekih čudnih okolnosti i istrage pa sve do DNK analize koja je tako brzo napravljena iako je to na konferenciji razjašnjeno, no analiza je točna ali postavlja se pitanje jeli pokrenuta istraga o mogućem namještanju dokaza nakon dužeg vremena i postoji li možda suučesnik u tom ubojstvu te sam stekao dojam da slučaj nebi trebao biti zatvoren jer u tom slučaju ima odgovornih za propuste koji su učinjeni.

VL
BE
bettleebeetle
22:02 29.11.2012.

Ubojica je to tako profesionalno napravio da da ga budi ulovili . NEgo su ulovili ovog klosara

VL
JA
Jadrija
20:41 29.11.2012.

Prvo, nemoguće da su kosti baš tu bile, i to 4m od ceste. Drugo, psi tragači nanjušili bi ih na 300m a ne na 4m ako su tu prolazili. Njeno je tijelo tu donešeno, životinje su ga najvjerojatnije razvačile, jer sve nije bilo na istom mjestu što se vidi iz HTV snimke pretrage. On je imao pomagače, mala Antonija je po mom dubokom ubjeđenju bila namjenjena za prodaju! Onaj se monstrum u Šibenskom zatvoru bavio s tim podlim poslom. Ovo za mene nebi bio kraj istrage. Tek bih ga sad načepio u ćuzi tako da bi cvilio dok je živ. Meni bi progovorio, makar ga tamo zatukao!

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
21:10 29.11.2012.

Amen

VL
BE
bettleebeetle
21:10 29.11.2012.

Zao mi je cure i njene familije. Ali sve sto se dogodilo upucuje na vrlo dobro planiranu akciju zataskavanja cijele stvari I skrivanja pravog ubojice. Ne vjerujem da je taj Paravinja ubojica iako mi je totalno antipatican. Mislim da je ubojica na slobodi a Paravinja ce platit cijenu. TIpicno: luzer, nitko I nista, s dosjeom za slicna djela, anonimus koji nece nikome nedostajati - idealan kandidat za podmetacinu.

VL
AM
a_morte_i_rossi
21:15 29.11.2012.

nije to paravinja... tip je zrtvovan..to su namjestaljke

VL
Avatar Nihon no Koku
Nihon no Koku
21:43 29.11.2012.

Pronađene kosti pripadaju Antoniji Bilić! . Strasno, tko je to napravio treba ga zivog oderati !

VL
RO
robik
21:43 29.11.2012.

Samo želim primjetiti kako policija - kad joj odgovara - tvrdi da je nužno čekati 30 dana za rezultate DNK analize. Koliko ja vidim, manje od 24h.

VL
VO
vordag
22:00 29.11.2012.

bettleebeetle Ja koliko se sjećam tog slućaja, Paravinja se skrivao tamo u RS. Tamo su ga i našli i uhapsili njihova policija. Tamo je i priznao. Nakon toga je bio isporučen u HR s tim da je bilo malo natezanja oko toga jer je optužen za silovsnje i u BiH i u SRB.

VL
DU
Deleted user
20:31 29.11.2012.

Ovdje se i radi o obitelji. Ubijenome je svejedno. Obitelj je imala pravo na dostojanstven pronalazak tijela. Koliko dostojanstva ima u tome da nečije ubijeno dijete pronađe osoba koja se ide popišati i onda ugleda lubanju i prevrće je u rukama da vidi o čemu se radi, a oni koji su je morali naći su jedva čekali kraj smjene da pođu doma. Znam da je bilo iznimaka, ali većina nas je takva.

VL
Avatar Nihon no Koku
Nihon no Koku
22:34 29.11.2012.

29.11.2012. u 22:11h thekur cula je napisao/la: Zašto bi inače štrajkao? . Zasto? Tocno, zasto? Ali kako su ljudi njegova karaktera bez srca i duse neuracunati to necemo nikad saznati, ali mozemo ukloniti tu bolest koju nose u sebi dada se vise ne ponovi. . Kada nam se nesto dogodi, mi to pamtimo i naucimo odredeno ponasanje kao odgovor na ono sto se dogodilo ili napravimo nesto strasno. Svaki put kad se nesto slicno dogodi ili napravimo slicnu stvar, nase fizicke i emocionalne reakcije vezane za memoriju se ponavljaju. Hipnoterapeut vas vodi da se sjetite dogadaja koji su vas doveli do prve reakcije i odvaja memoriju naucenog ponasanja i mijenja nenormalno ponasanje sa novim zdravim.

VL
OB
-obrisani-
23:01 29.11.2012.

Interesantna stvar. Paravinja je vec u zatvoru na na 40 godina, a dokazni postupak jos traje.

VL
TH
thekurcula
23:17 29.11.2012.

Ja ne spadam u one koji veruju da je Paravinja nevin ali nisam ni siguran da je kriv. ja jednostavno ne znam a ne znam jer je cela priča veoma sumnjiva. Inače, tvoja argmentacija za njegovu krivicu je smešna. Kao da samo krivi beže!? Imamo razne slučajeve i one da krivi čekaju mirno da ih uhapse i onda tvrde da nisu krivi i to svoje čekanje na pravdu navode kao dokaz svoje nevinosti, kao i slučajeve kad nevini beže jer se boje progona za neko delo koje nisu počinili a bojati se mogu iz raznih razloga, jedno je, recimo to, što su počinili neko drugo delo pa se boje da se to u istražnom postupku ne otkrije. Dakako, postoje i mnogi drugi razlozi.

VL
KO
kompjuter
20:15 29.11.2012.

napokon i da se to rješilo ali definitivno od prvog dana sam sigura da ubojica ili ubojice danas slobodno šeću,tuda se pročešljalo silna policija,vojska i tko god još ne i da uz cestu to nije nitko vidio,vjerujem da su kosti kasnije tu dopremljene jer su znali da se tuda prošlo a i vjerujem i da je ubojicama ovo veliki dobitak,napokon je rješen slučaj,čovjeka imaju u zatvoru osuđenog i to je to,duboko vjerujem u ovo što mislim

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.