Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesmotreni turist

Pronađen Poljak kojeg je jaka bura na luftmadracu otpuhala od obale

'21.06.2012. Pula - Gradjani prvi dan ljeta uglavnom proveli uz more. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL'
Foto: 'Dusko Marusic/PIXSELL'
1/3
13.08.2012.
u 15:42

Danas oko 8 sati policiji je dojavljeno da je u moru u blizini rta Družinina na otoku Krku čovjek s brodicom pronašao poljskog državljanina kako pluta.

Nakon što su crikvenička policija i riječka pomorska policija u nedjelju oko 21.40 sati primile dojavu da jaka bura prema otoku Krku nosi zračni madrac na kojem se nalazi 23-godišnji državljanin Poljske, u potragu za njime uključila se ophodna brodica riječke pomorske policije i brodica Lučke kapetanije Novog Vinodolskog.

Potraga za nesmotrenim Poljakom bila je privremeno prekinuta danas oko 3.30 sati, a potom je nastavljena oko 6.30 sati, kada su se potrazi pridružila plovila lučkih kapetanija Crikvenice i Senja. Srećom, danas oko 8 sati policiji je dojavljeno da je u moru u blizini rta Družinina na otoku Krku čovjek s brodicom pronašao poljskog državljanina kako pluta.

Plovilom pomorske policije 23-godišnji Poljak prebačen je u Crikvenicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, nakon čega je, zbog pothlađenosti i iscrpljenosti, prebačen na HMT Sušak.

>>GSS-ovci u zadnji čas spasili 28 njemačkih turista, većinom djecu

Komentara 8

FE
Felicijen
15:57 13.08.2012.

Umjesto da je zalutao na Velebitu kao svi pošteni turisti on se zaputio na plovidbu...

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
17:01 13.08.2012.

- nije puno smršavio, mislim da je još deblji od našega Šukija trebalo ga je ostaviti na pućini još par dana

Avatar mohito
mohito
17:10 13.08.2012.

@suludisumar...LOL :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije