Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN UMIROVLJENIK

U Koprivnici pronađeno mrtvo tijelo žene, sumnja se na nasilnu smrt

Očevid ubojstva u Koprivnici, ulica zatvorena
Foto: Čitatelj
1/3
14.10.2020.
u 18:05

U tijeku je očevid kojim rukovodi Županijska državna odvjetnica te kriminalističko istraživanje, otkrivaju iz koprivničke policije

Umirovljenik (83)  uhićen je zbog sumnje da je usmrtio ženu (79) u srijedu poslijepodne u Koprivnici.

Policija je upravo priopćila kako je danas “oko 15 sati u Omladinskoj ulici u Koprivnici u kući pronađeno mrtvo tijelo žene rođene 1941. godine”.

“Sumnja se u nasilnu smrt. Dolaskom policijskih službenika u kući je zatečen muškarac rođen 1937. godine koji je uhićen”, navode u policiji.

U tijeku je očevid kojim rukovodi Županijska državna odvjetnica te kriminalističko istraživanje, otkrivaju iz koprivničke policije

Ključne riječi

Komentara 4

RO
roland
19:07 14.10.2020.

Ne govorim za ovaj slučaj, ali puno je slučajeva da su psihijatrijski bolesnici bez psihijatrijske i socijalne skrbi, da centri za socijalnu skrb "pro forme" surađuju s drugim institucijama. Nisu ni centri krivi i oni su zagušeni pitanjima nacionalnih manjina, psihijatri ne odrade svoj dio posla, djeca roditelja ostavljaju bolesne roditelje bez skrbi, u staračkom domu ne možeš dobiti mjesto.... Na kraju rezultat bude ovakav. Tko zna od što je bilo u glavi počinitelja, ali može biti i psihijatrijska bolest i socijalna zapuštenost.

RO
roland
19:02 14.10.2020.

Dana j sutkinja Ika Šarić detektirala rad socijalne radnice. Jasno je objasnila razliku između izvida i pokušaja izvida. Jasno je istaknula razliku između nemušto sačinjenog službenog dopisa da policija poduzme radnje sukladno svojim ovlastima i službenog dopisa u čijem privitkuu su i pisma koje je osoba u tretmanu CZSS dostavljala.

DU
Deleted user
18:39 14.10.2020.

Vitala deka, iako i.a 83 ljeta, možda je baka ipak pala pa se udarila. Ne osuđivati dok se ne utvrdi uzrok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije