Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestala u Kutini

Pronađeno tijelo 68-godišnjakinje za kojom se tragalo

PU sisačko-moslavačka
04.04.2021.
u 18:01

Riječ je o Miluški Hojki iz Kutine, rođenoj 31. kolovoza 1952. godine.

Danas u popodnevnim satima na području grada Kutine, pronađeno je mrtvo tijelo ženske osobe, objavila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Riječ je o Miluški Hojki iz Kutine, rođenoj 31. kolovoza 1952. godine. Ona se 31. ožujka udaljila s adrese prebivališta, te joj se izgubio svaki trag. Policija je 2. travnja objavila kako se traga za nestalom 68-godišnjakinjom.

- Pregledom tijela nisu pronađeni tragovi nasilne smrti te je tijelo prevezeno u bolnicu u Popovači gdje će se obaviti mrtvozornička obdukcija, izvijestila je policija.
 

Komentara 2

SO
Sir Oliver
06:56 05.04.2021.

Za dve se smrti radi obdukcija, samo za navodne smrti od slavnog virusa ne, jer za takve se smrti, eto jelte, pozdano zna da su od njega, cemu obdukcije. Inace, jadna zena, necu reci baka, jer ona to za mene,, po svojim godinama, jos nije, pocivala u miru, nesretnica.

PE
Pearl
19:07 04.04.2021.

Jadna baka... Pocivala u miru... 🕯⚘

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije