Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragali od 3. ožujka

Tragičan završetak potrage: Pronađeno tijelo mladića kod jezera Rakitje

Ivan Poje
nestali.hr
02.04.2021.
u 14:30

Riječ je o Ivanu Poji koji je nestao još 3. ožujka.

Policijska uprava zagrebačka je izvijestila da je u četvrtak oko 17.30 sati u mjestu Rakitje, oko pet metara od obale u jezeru pronađen leš muškarca starosti 22-godine.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Riječ je o Ivanu Poji koji je nestao još 3. ožujka. On je posljednji put viđen toga dana oko 15 sati u Strmcu i u Rakovom Potoku oko 17 sati. Idući dan pronađen je njegov mobitel pored jezera Rakitje, a posljednji put viđen je kod ribičke kuće gdje se dovezao biciklom. Pretpostavlja se da je tražio mobitel.

Komentara 1

Avatar YUKA1962
YUKA1962
16:07 02.04.2021.

Premlad za umiranje!!!!!😪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije