Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OAZA LUKSUZA

Pronađeno skrovište mafijaškog šefa: Predmeti vrijedni desetke tisuća eura

Carabinieri police arrive at Matteo Messina Denaro's hideout in Sicily
Foto: CARABINIERI/REUTERS
1/3
17.01.2023.
u 10:51

Otkriven stan u kojem se skrivao "Dijabolik", luksuzni parfemi, odjeća i predmeti, ali bez oružja

Talijanska specijalna u suradnji s lokalnom policijom nakon cjelonoćne potrage pronašla je stan u kojemu se skrivao Matteo Messina Denaro, vrhovni "capo" sicilijanske mafije. Nalazi se u mjestu Campobello di Mazara, blizu grada u kojem se rodio. Niti u posljednjim godinama svoga bijega nije se odrekao luksuza. U stanu su pronađeni skupocjeni predmeti poput parfema, odjeće i satova, poput onog kojeg je imao u trenutku uhićenja, vrijednog 35 tisuća eura.

Pronalazak prebivališta bio je prvi cilj nakon njegova uhićenja, ali je potraga bila utrka s vremenom. Glavni problem policije, koja stanove uhićenih želi pretražiti u nadi pronalaska do sada nepoznatih informacija, jest taj što ih suradnici uhvaćenih kriminalaca vrlo brzo isprazne i unište sve dokaze. Stan je bio skriven pred očima, u centru mjesta, što je i razlog zašto nije prije pronađen. Prema pisanju talijanskih medija u Campobellu se također skrivao uhićeni Denarov suradnik i vozač Giovanni Luppino.

Carabinieri police arrive at Matteo Messina Denaro's hideout in Sicily
1/9

Potraga kojom je koordinirao tužitelj Paolo Guido trajala je cijelu noć, a kada su je konačno pronašli, policajci su pretražili svaki kutak zgrade.

>> VIDEO: S Murtera pod okriljem noći nestala zaplijenjena jahta Putinove prijateljice: 'Na njezin vez usidrili isti model broda'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije