Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očevid u tijeku

Pronađeno mrtvo tijelo žene u Osijeku: 'Mama je mrtva, zovi policiju'

Pronađeno mrtvo tijelo žene u Osijeku, utvrđuje se je li riječ o nasilnoj smrti
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/6
08.12.2020.
u 18:28

Tijelo je otkriveno danas nešto iza 13 sati u kući u kojoj je živjela

Mrtvo tijelo žene srednjih godina pronađeno je u Koranskoj ulici u Osijeku u utorak oko 13 sati. Kako tvrde susjedi, riječ je o Nedi Elezović, a preminula je u svojoj kući. Policija je samo potvrdila pronalazak tijela, ne iznoseći nikakve detalje, no s obzirom na to da je očevid trajao satima, može se pretpostaviti kako je riječ o nasilnoj smrti. Ostaje, međutim, nejasno je li nesretna žena pala pa se ozlijedila ili je riječ o ubojstvu. Susjedi o njoj kažu kako je bila "dobra kao kruh, ali je sklona alkoholu".

- Družio sam se Nedom, svaki drugi-treći dan bismo sjedili iza pošte i popili piće. Nije se ni na što žalila posljednjih dana. Suprug joj je preminuo prije desetak godina, a ima jednog sina, kojeg su njih dvoje posvojili – priča nam njezin prijatelj Zdravko.

- Živjela je od socijalne pomoći. Kada joj je muž umro, sve je krenulo po zlu. Nije se mogla brinuti za sina, kojega su kao malenoga izvukli iz doma za djecu, pa je jedino vrijeme čak bio oduzet od nje i smješten u udomiteljsku obitelj – tvrdi nam jedna susjeda. Ona vjeruje kako je Neda živjela sama, dok njezin prijatelj Zdravko kaže kako u stražnjem dijelu kuće stanuje i njezin sin.

Susjedi su pokojnicu posljednji put vidjeli u ponedjeljak popodne na ulici. Što se točno dogodilo, pokazat će kriminalističko istraživanje.

Kako neslužbeno doznajemo, Nedin sin je oko 12.30 sati zvonio susjedi na vrata i rekao joj: "Mama je mrtva, zovi policiju".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije