Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZADRU

Pronađena mrtva 44-godišnjakinja: Policija uhitila dvije ženske osobe, dilale drogu preminuloj?

Policija
Foto: Goran Stanzi/Pixsell/Ilustracija
20.04.2020.
u 09:40

Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su prethodile događaju - istakla je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

U Zadru je pronađeno je mrtvo tijelo 44-godišnje žene. Odmah po saznanju, na mjesto događaja su izišli policijski službenici kao i mrtvozornik, koji je konstatirao smrt te će se nakon izvršene obdukcije utvrditi točan uzrok smrti.

- Na mjestu događaja je poduzet očevid, kojom prilikom su u stanu pronađeni tragovi koji upućuju na konzumiranje opojne droge, stoga su iste večeri u prostorije policije dovedene dvije ženske osobe.

Nad dvije ženske osobe u dobi od 59 i 54 godine je provedeno daljnje kriminalističko istraživanje, nakon čega su obje uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo omogućavanja trošenja droga i tvari zabranjenih u sportu predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su prethodile događaju - istakla je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije