Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KONTEJNERU

Pronađen kalašnjikov s kojim je počinjen pokolj u Splitu

Foto: Screenshot
12.01.2020.
u 18:14

Oružje je nađeno u kontejneru u Nazorovom prilazu, par stotina metara od mjesta krvavog smaknuća

Nađen je kalašnjikov kojim je Filip Zavadlav jučer poslijepodne u splitskom Varošu ubio Juricu Torlaka, Marina Ožića Paića i Marina Bobana.

Oružje je nađeno u kontejneru u Nazorovom prilazu, par stotina metara od mjesta krvavog smaknuća prilikom kojeg je ispaljeno najmanje 36 hitaca, doznaje Slobodna Dalmacija.

Automatska puška AK-47 pronađena je u nedjelju oko 16,45 sati. Podsjetimo, jučer je netom nakon pokolja procurila snimka na kojoj se vidi kako počinitelj mirno šeta središtem Splita, obučen sav u crno i sa puškom u ruci. Kasnije se neslužbeno doznalo da je bio u potrazi za još najmanje dvije osobe koje je također planirao ubiti.

Komentara 7

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:45 12.01.2020.

Svaka cast Filipe!! Tako se radi sa kamatarima i narko dilerima!!

VA
vaganac
19:17 12.01.2020.

Kakav pokolj?Decko malo pocistio da se lakse dise!

DU
Deleted user
20:05 12.01.2020.

Država mu treba dodijeliti odlikovanje za građansku hrabrost, a Branimir Bilić ga zvati u emisiju 'Hrvatska za pet'... danas imamo bolju Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije