Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija istražuje slučaj

Pronađene stvari para koji se utopio na Skradinskom buku: Djevojka je imala studentsku iskaznicu

Skradinski buk
Hrvoje Jelavic/PIXSELL / Ilustracija
11.08.2019.
u 13:27

Službene potvrde o identitetu do okončanja istrage policija još ne može dati

Na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku 'Krka' u subotu popodne utopile su se dvije osobe, muškarac i žena. Zasad policija ne daje više informacija o ovome događaju te poručuju da je istraga u tijeku.

– Točno je da su pronađene stvari koje zasad dovodimo u vezu s istragom o identifikaciji nastradalih u rijeci Krki – rekla je za Morski.hr glasnogovornica šibenske policije, Marica Kosor, koja službene potvrde o identitetu do okončanja istrage još ne može dati.

- Radi se o starijoj muškoj i mlađoj ženskoj osobi. Tijekom očevida izuzete su stvari i isprave koje bi se mogle dovesti u vezu s preminulima - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske policije za Dnevnik.hr.

Tijela su radi utvrđivanja uzroka i okolnosti smrti prebačena na odjel patologije Opće bolnice Šibenik.

Od dobro upućenog izvora unutar parka Morski.hr doznaje kako se radi o Koreancima koji su u Nacionalni park stigli rent a carom.

– U šumici kod slapa pronašli su njihove stvari, njezina studentska iskaznica, koja pokazuje da je djevojka 1998. godište. Pronašli su i njhove ulaznice za Krku koje su im izdane u subotu u 13:20 h. Tijela su im pronađena na 20 cm jedno od drugoga, blizu ovog šaša na fotografijama. Njegove dokumente nisu pronašli, pa je moguće da su ostali unutar automobila na parkingu – doznaje se od istog izvora.

Podsjetimo, prema jučerašnjim navodima portala Morski.hr, njihova je tijela slučajno pronašla osoba koji je u rijeci ronila s maskom.

- Bili su na riječnom dnu s rukom u ruci - izjavio je očevidac.

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:46 11.08.2019.

Samoubojstvo ili ubojstvo, na dno su dosli vec mrtvi

MO
modovisisajteMaraschino
15:14 11.08.2019.

ulaznice za Krku???? valjda ulaznice za NP Krka. Ako je policajac nepismen koji piše izvješće, kod prepisivanja bi trebali barem voditi računa o tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije