Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTALA 3. LISTOPADA

Pronađena djevojka čiji je nestanak prijavljen u Makarskoj

Tamara Pavlović
Foto: Facebook
08.10.2019.
u 10:00

Pronađena je u hotelu u Makraskoj u ponedjeljak kasno navečer.

Tamara Pavlović iz Viteza u BiH koja se vodila kao nestala od 3. listopada, pronađena je živa i zdrava, potvrdila je njena obitelj za Klix.ba

Pronađena je u hotelu u Makraskoj u ponedjeljak kasno navečer, pišu 24sata.

Ona je radila sezonu u Hrvatskoj, točnije u Tučepima. Iz hotela se odjavila 3. listopada i krenula na autobusnu stanicu od tada joj se gubio trag. Njezin telefon je bio ugašen, a nije koristila niti društvene mreže.

Za njom je tragala i hrvatska policija koja ju je na kraju i pronašla, ali detalji o tome gdje je bila i zašto se nije javljala nisu objavljeni.

Ključne riječi

Komentara 19

HO
horton
11:18 08.10.2019.

Bitno da je dobro.

DO
domxerex
10:49 08.10.2019.

Tako je teško saznati je li bila oteta ili otišla za boljim poslom ili za drugim dečkom? Djeca iz novinarske sekcije u osnovnoj školi pišu bolje članke nego ovi dovedeni iz otadžbine. Bitno je da imamo dnevnu dozu otadžbine, jugoslavije, tite i za kraj engleska kraljevska obitelj. Sve teme za koje marim manje nego za lanjski snijeg.

ME
Mesko
10:54 08.10.2019.

Hvala Bogu. Puca se malo provela u hotelu, nakon završene radne sezone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije