Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestala djevojka iz BiH

Obitelj moli pomoć: Tamara je radila sezonu u Hrvatskoj, više se ne javlja

Tamara Pavlović
Facebook
07.10.2019.
u 22:25

Slučaj je, kako kaže njezina obitelj, prijavljen hrvatskoj policiji koja aktivno traži ovu djevojku

Obitelj Tamare Pavlović (24) iz Viteza kojoj se gubi trag u Makarskoj moli za pomoć.

"Radila je sezonu u Hrvatskoj, točnije u Tučepima. Završila je 30. rujna, a 3. listopada se odjavila iz hotela i krenula na autobus. Od tada joj se gubi svaki trag", objasnila je obitelj Tamare za Klix.ba. Svi njeni brojevi su, kažu, ugašeni, nikome se nije javila nakon što je napustila hotel u kojem je boravila u Makarskoj.

"Zvali smo sve hotele u Makarskoj, ali oni nam ne mogu otkriti imena gostiju koji borave kod njih. Provjerili smo sva moguća mjesta na kojima može biti, kontaktirali sve njene prijatelje, nitko ne zna što se dogodilo", ispričala je obitelj.

Slučaj je, kako kažu, prijavljen hrvatskoj policiji koja aktivno traži ovu djevojku. Posljednja osoba koja ju je vidjela je njena cimerica, koja kaže kako su se pozdravile kada je krenula na autobus za Vitez.

"Posljednja informacija koju smo dobili je da je viđena u Makarskoj kako šeta. To nam je rekao njezin prijatelj s kojim je radila u Hrvatskoj. Postoji mogućnost da nikad nije izašla iz Hrvatske, ali to je nešto što još uvijek provjeravamo", zaključili su članovi njene obitelji.

Obitelj moli sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj djevojci da se jave na brojeve telefona: 063/336-919 ili 063/471-323, 063/483-836.

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar Kaladin
Kaladin
23:27 07.10.2019.

"Gvozdeni" ne kaki. Svakog treba tražiti, nema veze tko je i od kud, ako je ovdje nestao. Isto očekujemo i od drugih. To nema veze s nacionalnošću.

TR
tramontana
23:47 07.10.2019.

Nadajmo se da je u pitanju samo njezin hir.

Avatar Bell940
Bell940
08:35 08.10.2019.

Svakako je moramo pronaći i dali je prošla granicu to valjda mogu ovi naši milicajci provjeriti i potvrditi ipak imaju kompjutere na granici koja bi trebala postati šengen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije