Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Pronađen prvi Hrvat koji otvoreno priznaje da ga politika ne zanima

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/5
14.09.2019.
u 11:07

Sve je zanimalo tko je taj čovjek. Ime mu je Ante Gotovina. U ratu je bio general. Danas je ribar.

SUBOTA, 7.9.

Stiže vijest s naših istočnih granica. Srbija ponovo napada! Nakon što je to najavila postavljanjem tenka ispred Marakane, krenula je u napad. Jake snage elitnih srpskih pitomaca, prerušeni u izletnike, pokušali su prevariti naše carinike i, poput Trojanskog konja, zabiti klin u hrvatsko srce, otvarajući prolaz moćnim Vulinovim divizijama, koje su već čekale na granici.

NEDJELJA, 8.9.

Hrvatska je na nogama. Svi hvale prisebnost naših carinika, koji su u gepaku srpskih specijalaca otkrili uniforme i oružje za masovno uništenje, pa su im zabranili prolaz i poslali ih čelom nazad. Koliko je situacija ozbiljna, govori i podatak da je naša Vrhovna zapovjednica, narodna princeza Kolinda, prekinula čitanje Pipi duge čarape i pohitala na bojišnicu kod Bajakova, kako bi ohrabrila naše dečke.

PONEDJELJAK, 9.9.

U sjeni nove velikosrpske agresije, život u našoj maloj, ali ponosnoj domovini se nastavlja. Počela je nova školska godina! Kao i obično, donijela nam je novu reformu i novi početak. Doduše, ne baš za sve. Hrvatsku je obišla fotografija uplakanog dječaka ispred škole u Slavonskom brodu. Mali prvašić je autist i ne može u školu bez asistenta, kojeg veliki reformatori nisu osigurali. Tko će reformirati reformatore?

UTORAK, 10.9.

Mali Plenki je u školi najviše volio Likovni odgoj. Njonjo tvrdi da mu se jednom povjerio kako je zapravo htio upisati Likovnu akademiju. Svi su se divili njegovim crtežima, ali sada je doživio prve kritike. Njegov crtež “Ekskurzija HDZ-ovaca zrakoplovom Vlade RH u Finsku”, nije se svidio likovnoj kritičarki iz Povjerenstva za sukob interesa, pa se naljutio i rekao da im ništa više neće crtati.

SRIJEDA, 11.9.

Cijela Hrvatska je na nogama! Milorad Pupovac, popularni Pupi, danas će se navodno ispričati zbog usporedbe Hrvatske s NDH, koja je jako povrijedila pukovnika Skeju i napustiti vladajuću koaliciju. Hrvatska će biti spašena u zadnji čas. Sve će procvjetati, samo da Pupi ode! Konačno, Pupi se pojavio, nešto je kažu govorio, ali nitko tko je to čuo nije siguran je li to bila isprika, ni ostaje li uz Plenkija.

ČETVRTAK, 12.9.

Dok grupe jezičnih eksperata analiziraju je li se Pupi ispričao, stiže strašna vijest sa zapada naše domovine. Italija napala Hrvatsku! Strašna talijanska armada, izvršila je napad na Rijeku, ali su ih naši branitelji odbili. Talijani tvrde da nisu u dosluhu sa Srbima. Uhićeni ljubitelji Mussolinija, kažu da je riječ o nesporazumu. Navodno ima je netko rekao da fašistička obilježja i rimski pozdrav u Hrvatskoj nisu zabranjeni.

PETAK, 13.9.

HVIDR-a tvrdi da se Pupi nije ispričao i traži da ode od Plenkija. Stiže vijest iz Like, gdje je na tamošnjem vojnom poligonu pronađen prvi Hrvat koji otvoreno priznaje da ga politika ne zanima, da se u nju neće miješati i da želi samo raditi svoj posao. To nevjerojatno otkriće, učas je obišlo Hrvatsku. Sve je zanimalo tko je taj čovjek. Ime mu je Ante Gotovina. U ratu je bio general. Danas je ribar.

Komentara 15

AS
aspiranto1950
11:23 14.09.2019.

Pametan čovjek, zna koliko je društvo polarizirano i kad bi spomenuo neko ime ona druga polovica spektra bi linčovala ove koje general nije spomenuo. Čemu bi to vodilo? Ničemu. Svaka čast ovom mudrom i iskusnom čovjeku i ribaru, na kojeg svi trebamo biti ponosni!

NE
nemanatrag
11:39 14.09.2019.

Pa politika mu je došla glave....zbog nje je robijao i to zbog onih istih koji ga glasno slave.

MA
malopivo
12:08 14.09.2019.

Oprzilo ga,nije lud da ponovo vjeruje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije