Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brojni gosti
Povratak na članak

Održana promocija knjige o vukovarskoj bolnici Ive Lučića

Potresno štivo koje donosi povijesni prikaz kulturološke, demografske i društvene slojevitosti hrvatsko-srpskih odnosa, ali i cjelovit prikaz rada bolnice u ratnim uvjetima, jučer je u Zagrebu predstavila Hrvatska liječnička komora u suradnji s Hrvatskim institutom za povijest.

Komentari 7

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
04:32 16.11.2017.

Pisati pisati, da se nikad ne zaboravi.

VL
NV
NV
22:48 15.11.2017.

Vjerojatno je Bosanac prikazala spisak hrvata koji je pravila.

VL
DI
Diesel
17:48 15.11.2017.

Jeli to vas dvojica ne smijete pisati o danasnjim problemima pa narod gurate u proslost? Jadni ste vi intelektualci, Nives Celsijus je jaca od vas obojice. Ovog srednjeg uopce ne ubrajam u ljude.

VL
CI
cinbenik
17:17 15.11.2017.

Lucic povjesnicar laznodomoljubne pacije skole ,sa laznim domoljubom poHercegovacenja svih Hrvata,Raspudicem....Gdje su oni bili ove dane 1991.....I odakle oni decenijama,tumace povjest Hrvata i pored mnogobrojnih prezivjelih Hrvata,oni rade neku svoju istinu u koju ni sami nevjeruju....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.