Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupovalo se piće, meso, grickalice...
Povratak na članak

Promocija Hrvatske - motor i za investicije

Na opće brojke o potrošnji značajno utječe ugostiteljstvo u kojem se promet udvostručuje u odnosu na uobičajene dane, a raste promet i u sportskim kladionicama

Komentari 5

BU
Budak
21:48 19.07.2018.

Ljudi, blizu smo. Nitko od političara se nije usudio pojaviti na dočeku. Strah, ništa drugo. Strah od zajedništva, strah od snage. Strah od istine. Vrijeme je da ih se riješimo. Sve redom, UDBE, uhljeba, antife, lažni branitelja, Dokumente, Gonga, Puhovskog i svih drugih zagađivača zraka. Ovo je naša zemlja, ne damo je u ruke ološa. Hrvatska iznad svega!

VL
MU
mulag
05:59 20.07.2018.

je sigurno, budale

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
22:05 19.07.2018.

Nevjerovatno je kakve sve zaključke, u svezi sa uspjehom Vatrenih u nogometu, izvode Večernjakovi analitičari. Po veleumnoj autorici vjerodomoljbni domicilni papkari će obući kockaste dresove, popiti nekoliko piva i početi kopati temelje za nove fabrike, farme itd. Šampionat svijeta u nogometu je bio ugodna razbibriga većine dvonožnih papkara, koja im je povećala redovne životne troškove, te će ovi sada provesti štednju kako bi se pokrili, dok oni koji imaju kapital svoje odluke o investicijama donose na temelju procjena o ekonomskoj isplativosti, a ne na euforiji zbog osvajanja vicešampionske titule. Pitanje je tko je u Lijepoj našoj lud, tko zbunjen, a samo sam siguran da meni na vrućinama u obući smrde noge

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.