Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZAUSTAVILA AUTO

Prometna nesreća u Osijeku: Prošla kroz crveno i na pješačkom prijelazu udarila dvije djevojčice

Prometna nesreća
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
12.11.2019.
u 12:53

Ozlijeđene djevojčice prevezene su u osječki Klinički bolnički centar, gdje im je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno je da je jedna djevojčica lakše ozlijeđena.

Dvije djevojčice ozlijeđene su u ponedjeljak u osječkom prigradskom naselju Sarvašu kada je na njih automobilom na pješačkom prijelazu naletjela 56-godišnja vozačica koja je prethodno prošla kroz crveno svjetlo na semaforu.

Osječko-baranjska policija u utorak je izvijestila kako vozačica dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza u Osječkoj ulici, gdje joj je na semaforu u tom trenutku bilo upaljeno crveno svjetlo, a zeleno za pješake, nije zaustavila vozilo te je udarila u sedmogodišnju i osmogodišnju djevojčicu koje su prelazile cestu.

Ozlijeđene djevojčice prevezene su u osječki Klinički bolnički centar, gdje im je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno je da je jedna djevojčica lakše ozlijeđena.

Težina ozljeda druge djevojčice još se utvrđuje u bolnici, a u policiji objašnjavaju da će o tome ovisiti i način sankcioniranja vozačice, odnosno hoće li se podnositi prekršajna ili kaznena prijava.

 Iz policije pozivaju vozače na poštivanje prometnih propisa, a posebno da obrate pozornost na pješake kao najranjiviju skupinu u prometu.

Komentara 5

Avatar Mentat
Mentat
13:12 12.11.2019.

Zašto od ozljede ovisi koja će joj se kazna izreći?! Krava je prošla kroz crveno i udarila dvije djevojčice! Tretirati to kao pokušaj ubojstva! To što nije uspjela, joj može biti samo psihičko olakšanje.

Avatar navijač
navijač
13:13 12.11.2019.

Ako i ona ima nekog svog vojka obersnela , nema se čega bojati.

Avatar __MAX__
__MAX__
13:14 12.11.2019.

Nista je to ... onaj Makarskoj je ubio 2 djevojcice a da sata u zatvoru nije proveo samo zao sto mu je obitelj iz HDZ zlocinacke klasificirani kao "drustveno prihvatljiva obitelj". Pitam se zasto roditelji nisu uzeli pravdu u svoje ruke i odstranili taj ovozemlajski korov jer ja sigurno bih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije