Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez registracije i vozačke

Detalji strašne nesreće kod Zaprešića: Maloljetnik motociklom udario u betonsku ogradu i poginuo

Nesreća kod Karlovca
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
11.10.2020.
u 11:57

Lakše je ozlijeđen 18-godišnji putnik iz vozila, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sveti Duh

Zagrebačka policija izvijestila je o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17.30 sati u Jakovlju kod Zaprešića.

Naime, prije stjecanja prava na upravljanje vozilima A kategorijom, neregistriranim motociklom marke Kawasaki KLE 500 maloljetnik se kretao južnom prometnom trakom Topličke ceste u smjeru istoka. Dolaskom do kućnog broja 128 nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već je prešao na sjevernu kolničku traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera gdje je naletio na prednji lijevi dio osobnog automobila marke Renault Megane zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak, a radi izbjegavanja naleta vozilom se pomaknuo u desno gdje je desnom bočnom stranom udario u metalnu zaštitnu ogradu i bočnu zapreku. Nakon naleta, motocikl je udario u betonsku ogradu.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao maloljetnik, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Lakše je ozlijeđen 18-godišnji putnik iz vozila, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sveti Duh.

Ključne riječi

Komentara 11

IM
Immanuell
12:04 11.10.2020.

Ljudi dragi, roditelji, bake i djedovi........ Ovo je već xy nesreća gdje pogiba mladi motociklist. Nemojte djeci i unucima kupovati motore! Kupite im auto, danas solidni motor košta koliko jeftiniji novi auto. Ako i stradaju, vrlo vjerojatno će se samoo lakše ozlijediti. S motorom je uvijek visok rizik, vozio propisno ili ne.

JE
Jeronim1999
12:04 11.10.2020.

Roditelji nekad nemaju pojma što djeca rade.Moj otac je zaključavao motor lokotom kad je išao na posao.Ja sam uredno sve pretražio, našao rezervni ključ i vozio se dok je tata na poslu.Sada sam otac i motor nemam.Zabranjen u obitelji jer mi je puno prijatelja poginulo ili ostalo invalid. Sućut obitelji.

ZA
Zagy154
12:05 11.10.2020.

Jedan divljak manje na cesti,sreća pa nikog nije ubio osim sebe. Sućut obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije