Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u poslijepodnevnim satima

Prometna nesreća na A4: Vozač (61) sišao s ceste i probio ogradu, zaustavilo ga drveće

Foto: PU međimurska
1/2
13.02.2024.
u 10:37

Muškarac je zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama novčano kažnjen

Na autocesti A4 Goričan - Zagreb u ponedjeljak poslijepodne došlo je do prometne nesreće kada je 61-godišnji mađarski državljanin, upravljajući teretnim automobilom s pridodanim priključnim vozilom, na ravnom dijelu sišao vozilom izvan kolnika na travnatu površinu. Zatim je prednjim dijelom teretnog automobila udario u metalnu zaštitnu odbojnu ogradu,a onda i u metalno-žičanu ogradu kojom je ograđeno područje autoceste, objavila je Policijska uprava međimurska. 

Nakon toga je automobilom udario i u okolno drveće, gdje se zaustavio. Vozač u trenutku nesreće nije bio pod utjecajem alkohola, a zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama novčano je kažnjen.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije