Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA A7 KOD BAKRA

Autom se zabila u maškarana kola: Svijetlila su poput Betlehema, nije nam jasno kako nas vozačica nije vidjela

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
12.02.2024.
u 12:54

Alegorijska kola svijetlila su poput Betlehema i nije mi jasno kako nas vozačica tog osobnog vozila nije vidjela, objasnio je sudionik nesreće

Karnevalska povorka ne tako slavno završila je jučer navečer za neke sudionike u koje se, pri povratku na autocesti A7 kod Bakra te u smjeru Krka, zabila vozačica osobnog vozila. Naime, 49-godišnjakinja se svojim automobilom zabila u alegorijska kola koja su se prevozila na pick-up vozilu. Petero putnika je palo na kolnik iz kola, od kojih se četvero lakše ozlijedilo, potvrdila je policija. 

- Očevidom je utvrđeno kako 49-godišnjakinja nije prilagodila brzinu kretanja vozila prometnoj situaciji i stanju na cesti, a vozilom je k tome upravljala pod utjecajem alkohola od 0,75 promila. Zbog izazivanja prometne nesreće i počinjenja prometnih prekršaja, 49-godišnjakinja je sankcionirana u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama - javila je policija, dok su sudionici sami ispričali što se dogodilo za Riportal.

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/50

- Alegorijska kola svijetlila su poput Betlehema i nije mi jasno kako nas vozačica tog osobnog vozila nije vidjela - objasnila je osoba koja je bila u pick up vozilu koje je vuklo dotična alegorijska kola u koja se zabio automobil. Jedan sudionik nesreće je ispričao i trenutak kada je do sudara došlo.

- Mi smo u pick-up voizlu osjetili da se iza nas jako zatreslo, zanijelo nas je jako, no vještinom našeg vozača zaustavili smo se na cesti bez posljedica. No kada smo izašli iz vozila, imali smo što vidjeti - alegorijskih kola praktički više nije bilo, ostaci kola bili su razasuti po cesti, i prvo što smo napravili je da smo počeli dozivati i tražiti naše članove obitelji i prijatelej. Svi su se na svu sreću brzo javili i vidjeli smo da nema fatalno ozlijeđenih što je ogromno olakšanje u trenucima kada smo doživjeli i preživjeli strašan šok - objasnio je svjedok. 

POVEZANI ČLANCI:

>> Nikad nećete pogoditi: Znate li tko je Barbie s riječkog karnevala?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije