Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mokri i skliski kolnici

Prometna nesreća na A4, upozorenje HAK-a: Vozi se jednom prometnom trakom

Kod Svete Helene prevrnuo se kamion, nastala velika gužva
Matija Habljak/PIXSELL
30.11.2023.
u 08:30

HAK vozačima savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme, a u unutrašnjosti je na cestama moguća i poledica

Kolnici su mokri i skliski, zbog niskih temperatura na cestama u unutrašnjosti moguća je poledica, na autocesti A4 između čvorova Novi Marof i Breznički Hum u smjeru Zagreba prometuje se jednom prometnom trakom uz ograničenje od 60 km/h zbog prometne nesreće, izvijestio je u četvrtak Hrvatski autoklub (HAK). Vozilo je u kvaru na A6 Rijeka-Zagreb u tunelu Sleme, u smjeru Rijeke promet se vodi jednom prometnom trakom.

HAK vozačima savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme. Zbog prosvjeda poljoprivrednika zatvorene su državne ceste DC46 Vinkovci-Tovarnik u mjestu Ilača; DC55 kod graničnog prijelaza Županja;  DC515 Našice-Đakovo na ulazu u selo Potnjane kod Đakova, a policija regulira obilazak. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu je katamaranska linija Ubli-Korčula-Dubrovnik. Na graničnom prijelazu sa Srbijom Tovarnik (Šid) teretna vozila čekaju 6 sati na ulazu i jedan sat na izlazu.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije