Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolnici skliski

Prometne nesreće na A3 napravile kaos, vozači se pozivaju na oprez

nesreća
Hrvoje Jelavic/PIXSELL / Ilustracija
31.01.2020.
u 08:10

Vozači se upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila

Oprez je potreban zbog prometnih nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 17. km između čvorova Jankomir i Lučko u smjeru Lipovca te na 52. km između naplatne postaje Zagreb-Istok i čvora Rugvica u smjeru Bregane, izvijestio je HAK .

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama. VozačI se upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Državna cesta Orehovica-Banska vrata-Školjić (DC3) na ulasku u Rijeku zatvorena je zbog odrona.

Na Istarskom ipsilonu zbog radova na vijaduktu Limska Draga (od 48.+800 km do 49.+300 km) promet je zabranjen za vozila šira od 2,75 m između čvorova Medaki i Kanfanar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije