Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična nesreća

Poginuo dan nakon što mu se rodila kći

policija
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
01.12.2017.
u 15:35

U teškoj prometnoj nesreći nedaleko od Slatine poginuo je dvadesetogodišnji Franjo Kiš iz Mačkovca

Noćas, oko 2.10 sati, u vinkovačkom prigradskom naselju Mirkovci došlo je do prometne nesreće osobnog automobila i teretnog vozila u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Kako navode iz policije, smrtno je stradao 27-godišnji vozač osobnog vozila iz Vinkovaca. Očevid je u tijeku. 

Nesreća kod Križevaca

Jedna je osoba poginula u sudaru osobnog i kombi vozila koji se dogodio u petak ujutro na državnoj cesti D-22 između mjesta Međa i Sv. Petar Orehovec, izvijestila je koprivničko-križevačka policija. 

Državna cesta D -22 na tom dijelu zatvorena je za sav promet, a promet se preusmjerava preko mjesta Donji Črnčevec-Selanec-Guščerovac i obratno.

Tragedija kod Slatine

A u utorak navečer u teškoj prometnoj nesreći nedaleko od Slatine poginuo je dvadesetogodišnji Franjo Kiš iz Mačkovca. Nesreća se dogodila na šumskom dijelu ceste D34 Slatina – Voćin, između naselja Sladojevaca i Radosavaca, piše Glas Slavonije.

Vozeći osobni automobil Peugeot slatinskih registracijskih oznaka iz Slatine u smjeru Radosavaca, nesretni vozač stotinjak metara nakon izlaska iz zavoja udesno izgubio je kontrolu nad vozilom. Automobil je potom prešao na lijevu stranu ceste i preko rubnjaka udario u uzvisinu uz lijevu stranu prometnice. Došlo je do višestrukog prevrtanja vozila, koje se prevrnuto na krov zaustavilo na cesti.

Na mjesto nesreće došla je i neutješna rodbina stradalog mladića. Njegove duboko potresena tetka i ostali rođaci kažu da je mladi Franjo u ponedjeljak, dan uoči nesreće, u virovitičkom rodilištu dobio kćerku. Njegova djevojka, s kojom se planirao vjenčati u svibnju sljedeće godine, rodila je u Općoj bolnici u Virovitici pa su Franjo i njegovi budući tast i punica bili u bolnici vidjeti novorođenče. Prilikom povratka iz bolnice otišli su njihovoj kući u Donje Bazije u općini Čađavica, a u večernjim satima Franjo se vraćao kući u Mačkovac. Franjin otac Ivan jučer je imao 57. rođendan pa je to bio razlog za dvostruko slavlje i pripreme su već bile u tijeku.

Komentara 13

Avatar navijač
navijač
08:42 01.12.2017.

Nova i brza cesta plus mladi vozać i magla , i to je to.

KU
kupatilo
16:20 01.12.2017.

Glupa konstatacija a i neprimjerena o tome daje prazna glava.Koda je to sad bitno, dečka vise nema i toje zalosno.Jedina sreca u nesreci da nije jos neko nastradao a obitelji i djevojci iskrena sucut.

MA
Maxim007
17:38 01.12.2017.

Demon imena alkohol uzeo još jedan mladi život na njegovom početku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije