Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZI SE U KOLONI

Težak sudar dvaju teretnih vozila kod Svete Helene, poginula jedna osoba

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći na autoceti Rijeka - Zagreb
Nel Pavletic/PIXSELL
21.09.2021.
u 09:42

HAK javlja da se zbog prometne nesreće u smjeru Zagreba vozi jednim prometnim trakom u koloni koja je duga oko tri kilometra

Zagrebačka policija javlja da da je jutros oko 8:30 iza Svete Helene u smjeru Zagreba na A4 došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

U nesreći su sudjelovala dva teretna vozila. Kako je došlo do nesreće, pokazat će očevid koji je u tijeku. 

HAK javlja da se zbog prometne nesreće u smjeru Zagreba vozi jednim prometnim trakom u koloni dugoj oko tri kilometra.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
10:12 21.09.2021.

jeli netko od sudionika nesreče bio "vakciniran"?...možemo li dobit neki autopsijski izvještaj jer sam uvjeren prema već viđenom da su "vakcinirani" opasni za druge sa zgrupavanjem krvi a pogotovo u mikro žilicama kojih je mozak prepun (za sebe nisu jerr su ionako za otpis kao neperspektivni organizni...unuseful eaters, tako vas zove "elita" iz istog sotonističkog plemena koji se samoproziva nebeskim nićima a za njih ste životinje i tako se uče oni 2 tisućljeća)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije