Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

U sudaru hladnjače i automobila ozlijeđeno 5 osoba, dijete prebačeno u bolnicu

policija
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
27.07.2017.
u 08:38

Vozač kamiona (36) s priključnim vozilom - hladnjačom kretao se u pravcu Bjelovara gdje je izlaskom iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor i sudario se s osobnim vozilom

Jučer oko 19,40 sati u Čurlovcu, u teškoj prometnoj nesreći ozlijeđeno je 5 osoba od kojih je teške ozljede zadobilo 9-godišnje dijete, priopćili su iz MUP-a.

Vozač kamiona (36) s priključnim vozilom - hladnjačom kretao se u pravcu Bjelovara gdje je izlaskom iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je hladnjača proklizala na suprotnu stranu kolnika i udarila u prednji kraj osobnog automobila „Renault Senic“. 

Automobilom je upravljao 38-godišnjak koji se kretao iz suprotnog smjera. Od udarca je sletio izvan kolnika u voćnjak, gdje se zaustavio prevrnut na krov. 

Radi zadobivenih ozljeda vozač i četiri putnika iz osobnog automobila su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar zbog pružanja pomoći, gdje su im svima kvalificirane lake tjelesne ozljede, osim 9-godišnjeg djeteta, kojem su kvalificirane teške tjelesne ozljede te je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti Zagreb na daljnje liječenje.

Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, a protiv vozača kamiona slijedi kaznena prijava. 

Komentara 2

MO
morlak
09:22 27.07.2017.

Jesu li to oni kamioni što bježe od autoceste na alternativne pravce da ne bi platili cestarinu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije