Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija na A3

Detalji o nesreći kod Broda: vozio autom u suprotnom smjeru

Slavonski Brod: U sudaru kamiona i dvaju automobila jedna osoba poginula
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
01.08.2017.
u 10:29

Do nesreće je došlo kada se 54-godišnji državljanin Hrvatske, upravljajući osobnim automobilom švicarskih reg. oznaka u suprotnom i zabranjenom smjeru, direktno sudario s osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka

U teškoj prometnoj nesreći oko 22 sata na južnom kolničkom traku autoceste A3 Zagreb-Lipovac nedaleko Slavonskog Broda poginuo je jedan muškarac dok je više ljudi ozlijeđeno.

Policija je danas objavila više detalja o nesreći.

Slavonski Brod: U sudaru kamiona i dvaju automobila jedna osoba poginula
1/13

"Do nesreće je došlo kada se 54-godišnji državljanin Hrvatske, upravljajući osobnim automobilom švicarskih reg. oznaka u suprotnom i zabranjenom smjeru, direktno sudario s osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak, državljanin Turske, a s istim je u vozilu bilo pet članova njegove obitelji. Nakon sudara osobni automobil 54-godišnjaka je odbačen na drugi prometni trak, gdje je došlo do udara tegljača s kojim je upravljao 22-godišnjak. Na mjestu događaja smrtno je stradao 54-godišnji vozač, dok je troje članova obitelji 45-godišnjaka dobilo teške tjelesne ozljede, a dvoje tjelesne ozljede. Ozlijeđenim putnicima liječnička pomoć je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu", navela je policija.

Za vrijeme vršenja očevida kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika, od 22,05 do 03,35 sati promet južnom kolničkom trakom od prometnog čvora Lužani bio je zatvoren te je bio preusmjeravan alternativnim pravcima.

Komentara 13

Avatar Dr Evil
Dr Evil
11:37 01.08.2017.

ako išta mrzim to su kreteni koji po autoputu voze krivim smjerom

TA
taxiico
23:49 31.07.2017.

po marušiću se i to dogodilo zbog preskupog taxija

NT
ntblzg
07:26 01.08.2017.

Bilo je pitanje dana kada će se tako nešto dogoditi na ovoj autocesti. Daleko je više prometa nego na Dalmatini, a vozi se luuudoooo. Pretiče se kolona koja je u preticajnom traku, onda se ubacuje u tu istu kolonu pri brzini od 140, 150; blica vam se i doslovno "sjedi" na stražnjem dijelu auta sumanuto kad pretičete kamion i vozite 140 jer eto netko iza vas je brži i smatra da je cesta samo njegova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije