Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje u prometu

Tri nesreće na autocestama, vozi se samo jednim trakom

Nesreća na obilaznici
Foto: Robert Jurišić
Autori: Vecernji.hr, Hina
31.07.2017.
u 08:15

Promet je vrlo gust na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora

Jutros su se na hrvatskim autocestama dogodile tri nesreće zbog kojih se vozi jednim trakom i uz ograničenja brzine, objavio je HAK.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) na 34. +500 km, poslije čvora Kosnica u smjeru Bregane vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine u koloni. Na autocesti A1 između čvora Benkovac i odmorišta Nadin u smjeru Zagreba (275. km) vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 40 km/h. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac poslije čvora Kutina u smjeru Lipovca (106.+ 250 km) vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Nesreća na obilaznici
1/4

Promet je vrlo gust na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora. Na naplati Lučko na ulasku na autocestu A1 nema dužih čekanja.

Prometuje se uz povoljne vremenske uvjete. Promet je pojačan na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti, na gradskim prometnicama i obilaznicama, na Jadranskoj magistrali (DC8), prilazima turističkim središtima, u trajektnim lukama i pristaništima. 

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Komentara 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:40 31.07.2017.

"Nesreća na A1, vozi se samo jednim trakom do 40 km/h" ...VL...glup Vam je naslov, A1 je od Zagreba do Ploča

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije