Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanje na cestama

Kod Lučkog nema duljih čekanja, kod NP Trakošćan kolona 2 km

Donja Zdenčina: Zbog smjene turista i obilne kiše, na autocesti se stvaraju kolone
Foto: Borna Filić/PIXSELL
20.08.2017.
u 17:55

Prema podacima Uprave carina Srbije, zadržavanja na teretnim terminalima ovog graničnog prijelaza u oba smjera su oko pola sata.

Na graničnom prijelazu Bajakovo-Batrovci na autocesti A3 za ulazak iz Srbije u Hrvatsku čekalo se danas i do šest sati, priopćio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na graničnom prijelazu Macelj, na izlazu iz Hrvatske, u nedjelju poslijepodne kolona vozila bila je duga tri kilometra, a na prijelaz državne granice čekalo se oko sat i 15 minuta, informacije su iz Operativnog dežurstva Policijske uprave krapinsko-zagorske.

No za sve oni koji se vraćaju sa svog odmora na hrvatskom Jadranu i nastavljaju put kroz Sloveniju dobre su vijesti da je promet u laganom opadanju pa se u nastavku dana očekuje smanjivanje gužve na Macelju.

 

Stanje na cestama prema izvješću HAK-a u 17.44 h

Autocesta A1:

kod naplatnih postaja Lučko i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja;

između čvorova Bosiljevo 1 i Karlovac u smjeru Zagreba prometuje se usporeno (od 16,39 sati uklonjen je autobus sa vijadukta Drežnik koji je ostao u kvaru na 41. +050 km).

Autocesta A2 Zagreb-Macelj:

promet je vrlo gust u smjeru Slovenije, vozila se povremeno zaustavljaju kod tunela Frukov Krč;

kod naplatnih postaja Trakošćan kolona je duga oko 2 km.

Autocesta A3 Bregana-Lipovac:

kod naplatnih postaja Bregana u smjeru Slovenije kolona vozila je duga oko 1 km;

između čvorova Križ i Ivanić Grad u zoni radova na 72. +537 km u smjeru Bregane kolona je duga oko 1 km (zbog pojačanog prometa).

Most Krk:

u smjeru kopna vozi se u koloni već od Njivica

Zbog vjetra, na dionici autoceste A7 Draga-Šmrika i dionici Jadranske magistrale između Bakra i Senja (DC8) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
10:57 20.08.2017.

Bilo bi interesantno gledati reakcije medija, da se na Sloveniji čeka 7 sati na ulaz u RH !? Toliko o našoj profesionalnosti i odgovornosti prema poslu.

Avatar crniorao
crniorao
10:56 20.08.2017.

Jucer, subota 19.08.'17 kod Bratunca na ulazu u R. Hrvatsku se cekalo 11 sati i da budem jos odredjeniji cekao sam 11 sati! Volio bih da mi neko da malo priblizno logicno objasnjenje jer logicnog objasnjenja nema?!

KR
kruti190
23:04 21.08.2017.

otadžbinci na aparatima!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije