Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugo izdanje

Proljeće u znaku priprema za vukovarski 3x3 turnir

PRO 3x3 Tour u Vukovaru
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
13.04.2023.
u 18:10

I ove godine turnir će na ŠRC „Lijeva bara“ u Vukovaru, na subotu 20. svibnja, okupiti 12 ekipa majstora ulične košarke

Nakon Uskrsa, intenzivirane su pripreme Udruge „Vukovar basket“ za drugo izdanje turnira „Vukovar streetball 3x3“. Protekla godina je, uz glazbenu podršku, lokalno craft pivo i roštilj, obilovala vrhunskim potezima majstora ulične košarke. I ove godine turnir će na ŠRC „Lijeva bara“ u Vukovaru okupiti 12 ekipa, a prema najavama organizatora, osiguran je i međunarodni karakter, budući su već sada prijavljene ekipe iz BiH i Srbije, ali i popratni U16 turnir. „Zadovoljni smo organizacijom premijernog turnira, od vremena koje nas je poslužilo do atmosfere i reakcije igrača i publike.

Ovogodišnji turnir je na tragu prošlogodišnjeg, ali podižemo organizaciju na još višu razinu.“ – istaknuo je predsjednik udruge Tomislav Kukuljica. Lokalni poduzetnici su prepoznali sportski i turistički potencijal turnira, a novina je kako se organizatorima ove godine priključuje i poznati brand energetskih pića iz Austrije, što je dokaz da se u Vukovaru „kuha“ jedna pozitivna košarkaška priča, zato rezervirajte subotu 20. svibnja i put Vukovara uživati u ljepotama Grada na Dunavu i vrhunskoj uličnoj košarci.

VIDEO: Stanovnik Lučkog na prosvjedu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije