Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jemenski pobunjenici

Projektil pogodio aerodrom u Saudijskoj Arabiji, ima ozlijeđenih

Saudijska Arabija
Reuters/Pixsell
12.06.2019.
u 11:57

Među ozlijeđenim su tri žene i dvoje djece, te državljani Jemena, Saudijske Arabije i Indije

Koalicija na čelu sa Saudijskom Arabijom, koja je uključena u rat u Jemenu, priopćila je da je u napadu Huta na aerodrom Abha na jugu Saudijske Arabije ozlijeđeno 26 osoba.

Ovu informaciju objavila je saudijska državna press agencija (SPA), koja je dodala da je raketa koju su ispalili Huti, pala na mjesto za dolaske na aerodromu. Koalicija je poručila da će odgovoriti na napad, javlja Al Jazeera.

U priopćenju koje je objavljeno na saudijskoj televiziji Al Arabiya, rečeno je da je projektil napravio veliku materijalnui štetu, te da su među ozlijeđenim tri žene i dvoje djece, te državljani Jemena, Saudijske Arabije i Indije.

“Napad na aerodrom Abha dokazuje da Husi dobivaju napredno oružje od Irana”, stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Matteo1200
Matteo1200
14:28 12.06.2019.

Opet, razne sekte tzv. proroka u akciji; samo se rokajte, dapače-što više to bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije