Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Projekcija nove, Plenkovićeve Vlade

Imena još nisu na stolu, no u igri su Petrov, Stier, Orepić, Maletić, Marić, Ćorić, Bekavac...

Komentari 17

DU
Deleted user
22:29 14.09.2016.

Raspad HSS-a je siguran. Prije pet dana na TV-u, Stier kaze Beljaku;"Bit ces grobar HSS-a". I bome je u pravu. SDP ce se tako posvadjati medjusobno, da ce iducih 10 god lizati rane. Cak se ne bi ni cudio dada Zoki uleti kao "bolje da se vratim jer ovo ne ide bez mene". Realno, nakon Zokija nema tko voditi SDP jer je to toliko deficitarna stranka s kadrovima da je to za plakati. Mislim, na srecu...

VL
DU
Deleted user
00:54 15.09.2016.

Tesko onome to sad mora s provesti reforme. Jer u Hrvatsku ne dolazi vise jeftini novac kao sto je bilo prije desetak godina. Znaci porez ce biti kao u drugim zemljama koje zive jednim dijelom od turizma, Italija, Grcka, Spanjolska, Portugal... A to znaci veliki porezi na nekretnine i imovinu.

VL
Avatar dobry
dobry
21:53 14.09.2016.

Gospodin Stier-dobro rješenje za MVEP!

VL
AR
aristip
21:35 14.09.2016.

Uz ministra gospodarstva i ministra financija jako je bitno i tko će biti ministar pravosuđa. To mora biti stvarni pravni stručnjak po mogućnosti školovan u inozemstvu. U pravosuđu je potrebno promijeiti sve od obrazovanja (više prakse a manje teorije) preko pravosudnog ispita koji je sada kao i u vrijeme Tita i Rankovića, pa do načina imenovanja na sudačke dužnosti (gdje nije bitna stručnost nego "dojam" na članove DSV-a), pa do toga da bi suci trebali samo suditi a ne i predavati po seminarima, savjetovanjima i sl. i tako ne samo dodatno zarađivati nego dovoditi u sumnju svoju objektivnost jer ako te netko plaća za savjetovanje kako možeš sutra biti objektivan kada je on stranka u postupku...

VL
ST
stefj
21:34 14.09.2016.

Još će se to dosta promijeniti. Most sada ima ucjenu ovih 7 uvjeta, a onda slijede nakon toga nove ucjene. Broj ministarstava, firme, fotelje itd... No, jedno je sigurno, da bi vlada funkcionirala, ministarstvo gospodarstva moralo bi biti HDZ-ovo, a vjerojatno i zaštita okoliša i poljoprivrede. To je sve vezano, a ne može funkcionirati ako svaki radi svoje. Nek si Most uzme MUP, sudstvo, upravu, te još nešto takvo... No prava stvar bi bila da se sad odmah smanji broj ministarstava, te ako baš hoće, nek naprave ministarstvo demografske obnove ili što već. Stvarno nam ne treba toliko ministarstava, to ih je SDP toliko formirao jer je morao uhljebiti hrpu koalicijskih partnera...

VL
Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
20:51 14.09.2016.

Ne kužim zašto sada ćuprijaši više ne inzistiraju na onome na čemu su inzistirali prošle godine, i to ultimativno: tripartitna vlada, nestranački premijer, vlada stručnjaka. Zašto je onda to bio ultimatum, a danas nije? A zaista ne kužim što će Božo Petrov u vladi. Za što je taj lik točno stručan, osim za igranje s Grmojom i ponavljanje riječi "refuorme"?

VL
HR
hromcan
21:35 14.09.2016.

A što reči,svaka čast Plenkoviću ali MOST treba potpuno marginalizirati ne dati im niti jedno ministarstvo već svega 5 zamjenika ministra i to je jako puno MI U HRVATSKOJ NISMO METKOVIĆ

VL
DU
Deleted user
21:34 14.09.2016.

Petrov će biti štićeni i zaštićeni potpredsjednik vlade.

VL
BO
Boris1971
21:46 14.09.2016.

most nesmije odustati od svog programa te zadržati sva ministarstva koja je imao te predsjednika sabora to je zasluzio izbornim rezultatom i doslijednim ponasanjem odpocetka te rušenjem karamarka.

VL
LA
LANA555
21:52 14.09.2016.

A kaj vama smeta Božo ? A kaj vi imate protiv Metkoviča ? Pa mora neko kotrolirat lupovluski hdz .Da nije to tako onda bi hdz pobjedio sto posto i nebi trebali moljakat nikog da poslože vladu.Gražani nisu zaboravili i nisu htjeli za nih glasati.Ili nisu išli na glasanje ili su dali glas Bozi.Vi pametnjakovići postujte i birače koi su svoj glas dali i Boži jer če on i vama pomoči. Hdz treba neko da im neda potpunu otvorenu ruku da mogu radit što hočeju. Da ste pošteni hdz nebi vam Božo smetao ! Da pače neka nešto novog u politici.Dobili ste u hdz samo novog Plenkija a odtalo sve ostalo staro.

VL
LA
LANA555
21:55 14.09.2016.

Vidite kolko su glasača glasalo za hdz kad su spali da sa maninom pokušaju sastavit vladu.Pa vi dalje jmečite al to je tako .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.