Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na cesti

Progutao plastičnu žlicu jer je tvrdio da nije kriv

romi, presuda,gulan
Filip Brala/PIXSELL
18.04.2012.
u 14:20

Četvorica prijatelja osuđena su jer su Juricu Gulana pretukla pred trudnom suprugom i dvoje male djece lani u srpnju

Slobodan Amić (33), Pero Kukić (28), Stevo Amić (30) osuđeni su na po jednu godinu i šest mjeseci, a Milan Đurđević (43) na godinu dana zatvora zbog nanošenja teških ozljeda Jurici Gulanu (33) iz Galovca pokraj Zadra.

Njih su četvorica Romi iz unutrašnjosti koji su u srpnju prošle godine pred trudnom suprugom i dvoje male djece na cesti pokraj Gorica premlatili Gulana nakon što ih je pretekao automobilom, a potom se na njihove provokacije i zaustavio na cesti.

Nije im dokazana optužba za pokušaj ubojstva.

Suđenje je bilo poznato i po štrajku glađu dijela optuženika, a jedan je od njih, prosvjedujući jer se nije osjećao krivim, navodno progutao i plastičnu žlicu koja mu još nije izvađena iz želuca i to zato što operacija navodno nije hitna.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
15:35 18.04.2012.

Hahahaha, a chemica car si, hahahaha, evo ti konačno jedan + od mene

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
14:35 18.04.2012.

Progutao plastičnu žlicu? A ništa, dajte mu penziju onda invalidninu

JA
jamanuša
14:39 18.04.2012.

neka podnesu zamolbu doživotnom zamjeniku Burdušu kako bi ih oslobodio svake krivnje, a on zna da nisu krivi ni po jednoj toki optužnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije