Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel pčelara
Povratak na članak

Proglasite pčelu ugroženom vrstom!

Ukupno 1589 tona meda uvezeno je lani u Hrvatsku, a u prva tri mjeseca ove godine 618 tona, što je drastičan porast. Najviše je kineskoga

Komentari 1

NO
nogogaz
00:04 23.08.2018.

Koliko vidim slovenci su dosta napravili za pcelu. Imaju sredjene zakone, drzava investira u pcelarstvo i njegovu zastitu, na njihov prijedlog UN prihvatia " dan pcele"...a imaju i jednu najboljih autohtonih vrsti pcele, koju izvoze sirom svita. I mi smo tribali vise radit i napravit za nasu pcelu umisto da skoro samo pametujemo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.