Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
laureati

Proglašeni najbolji sportaši grada Bjelovara za 2012. godinu

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
17.02.2014.
u 12:57

Za najbolje ekipe u jedinstvenoj kategoriji proglašene su stolnotenisačice te rukometaši

Rukometaši Ana Marija Gavrić i Igor Gašparović pobjednici su jedinstvene kategorije izbora za najbolje sportaše grada Bjelovara za 2013. godinu, dok su za najbolje ekipe u jedinstvenoj kategoriji proglašene stolnotenisačice, te  rukometaši, epilog je ovogodišnje svečanosti u organizaciji gradske Sportske zajednice. “. Slavili Slivar i Šorša Ana Marija Gavrić ujedno je i najbolja seniorka pojedinačno a slijedile su streličarka Dubravka Kiđemet i taekvondašica Bjelovara Ana Šoštarko.

Najboljeg seniora Gašparovića slijedili su streličar Igor Tukša i taekvondaš Foxa Brian Češljar. Najbolje juniorke su atletičarka Ivana Zeljko, rukometašica Patricija Kuzmić i streljačica Nina Krvar, dok su najboljeg juniora, taekvondaša Foxa Luku Horvata slijedili rukometaš Toni Ezgeta i strijelac Miran Maričić. U kadetskoj konkurenciji slavili su, rukometašica Iva Hruby, atletičarka Marija Zrinšćak, stolnotenisačica Kristina Talić, te košarkaš Matej Vlahović, taekvondaš Omega Luka Pandurević i nogometaš Mirko Lovrić. U kategoriji osoba s invaliditetom najboljim sportašima su proglašeni atletičar Josip Slivar i Zdenka Šorša, natjecateljica u pikadu.

Posebna priznanja Najprestižnije ovogodišnje priznanje za dugogodišnji doprinos razvoju sporta, Zlatna plaketa, uručeno je Josipu Jankoviću koji je više od 55 godina privržen Rukometnom klubu Bjelovar, te Košarkaškom klubu Bjelovar. Srebrnu plaketu je osvojio rukometaš Nikola Miloš, dok je brončanu plaketu zaslužio kuglač Darko Jelović. Posebno priznanje Trofej zajednice pripalo je Nogometnom klubu Mladost iz Ždralova, te Veljku Vrhovniku uključenom u auto-moto sport.

>> Izabrani najbolji sportaši Vukovara za 2013. godinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije