Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u hrvatskom domu

Izabrani najbolji sportaši Vukovara za 2013. godinu

Vukovar,najbolji sportaši
Branimir Bradarić
10.02.2014.
u 14:46

Najbolja sportašica Vukovaru za prošlu godinu je Ivana Krkljuš, članica Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar, dok je posebno priznanje dobila Tamara Ljikar, članica Šahovskog kluba Vukovar '91.

Prigodnom svečanosti u Hrvatskom domu u Vukovaru proglašeni su najbolji vukovarski sportaši za 2013. godinu. Odlukom prosudbenog povjerenstva za najbolju ekipu u 2013. godini proglašen je Košarkaški klub Borovo.

Najbolja sportašica Vukovaru za prošlu godinu je Ivana Krkljuš, članica Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar, dok je posebno priznanje dobila Tamara Ljikar, članica Šahovskog kluba Vukovar '91. Priznanje za najboljeg sportaša dobio je Mato Brandt, član Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar, a posebno priznanje u ovoj je kategoriji primio Zoran Kiralj, član Karate kluba Vukovar '91  Priznanja su uručena i perspektivnim sportašima.

Za perspektivne sportašice nagrađene au Tea Stojšić, članica Gimnastičkog kluba Vukovar i Katarina Dević iz Ženskog rukometnog kluba Vukovar. Najperspektivniji sportaš za prošlu godinu je Dino Martinović iz Boksačkog kluba Vukovar. Na svečanosti je uručena i posebno priznanje koje je dodijeljeno Društvu za pomoć mentalno retardiranim osobama Vukovar-Klubu Golubica. U obrazloženju se navodi da je Društvo kroz svoje brojne aktivnosti pokazalo pravi sportski duh. Plaketu za doprinos razvoju sporta u primili su Davor Azenić, Ines Graf i Miroslav Ivan, članovi društva, osvajači međunarodnih medalja i republičkog prvenstva.

- Posebno priznanje treba odati trenerima, roditeljima i svima koji su svojim zalaganjem pomogli da se u ovako teškoj financijskoj situaciji klubovi održe i još postignu značajne rezultate. U Vukovaru je nužna gradnja novih sportskih terena, rekao je predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Vukovara Ivan Polhert. Trenutno u Vukovaru aktivno djeluje više od 60 klubova koji u svojim redovima imaju preko tri tisuće sportaša i sportskih djelatnika.

>>Paović i Budetić najbolji sportaši s invaliditetom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije