Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzni status

Profil izraelskih diplomata: Palestinci bi linčovali Isusa

Facebook
Reuters/PIXSELL
18.12.2012.
u 09:12

Na Facebook-stranici koja je povezana sa službenom stranicom izraelskog veleposlanstva u Irskoj pojavio se kontroverzni status.

Na Facebook-stranici koja je povezana sa službenom stranicom izraelskog veleposlanstva u Irskoj pojavio se kontroverzni status u kojem se tvrdi da bi Palestinci linčovali Isusa i Mariju, piše RT.

– Razmišljanje za Božić... Da su Isus i majka Marija danas živi, njih bi, kao Židove bez osiguranja, vjerojatno u Betlehemu linčovali neprijateljski Palestinci. Ovo je samo razmišljanje – pisalo je u statusu koji je potom izbrisan.

– Fotografija Isusa i Marije s uvredljivim komentarom o Palestincima postavljena je bez dopuštenja administratora Facebook-stranice. Odmah smo uklonili status. Ispričavamo se svima koje smo uvrijedili – stiglo je potom službeno priopćenje veleposlanstva Izraela u Dublinu.

Potom je profil na kojem se pojavio status IsraelinIrleand izbrisan, a maknuta je i poveznica sa službenom stranicom veleposlanstva.

>>Izrael podmetao lažne dokumente kako bi brže mogao napasti Iran

Ključne riječi

Komentara 7

TU
turko
16:07 18.12.2012.

po natalitetu muslimani i islamisti preuzimaju svijet,em što su agresivni ,te žele svoja uvjerenja nametnuti drugima i pod prijetnjom (terorizma)

FR
franjo
16:30 18.12.2012.

kaz zidovi pricaju o moralu onda mi se cini da je dosao sudnji dan. palestinci bi lincovali isusa? a, ko ga je izdao ? nisu li to bili zidovi? zidovi su se naselili u tudju zemlju i samo se mogugu zahvaliti drugom svjetskom ratu sto su dobili drzavu. nikad u Palestini nece biti mira dok i jedan zidov tu zivi. ovo misle svi evropski gradjani i politicari ,ali se nitko ne usudi reci istinu.

RI
Riznica
12:17 18.12.2012.

Prema Izraelu, on uvijek traži mir, a Palestinci su ti koji odbijaju mir. No, iz usta Davida Ben Guriona, utemeljitelja Izraela i prvog njegovog premijera, mogli smo čuti: “Mi ne tražimo dogovor sa (palestinskim) Arapima kako bismo osigurali mir. Naravno, za nas je mir esencijalna stvar. Nemoguće je izgraditi zemlju u stanju konstantnog ratovanja. No, za nas je mir sredstvo, a ne cilj. Cilj je maksimalno ispunjenje cionizma. Samo zbog toga je nama potreban mir, i samo zbog toga je nama potreban dogovor.” (Shabtai Teveth, str. 168)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije