Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKUPNO 8,25 MILIJUNA DOLARA ODŠTETE

Profesorica spavala s trojicom učenika, a s jednim ima i dijete. Odslužila je zatvorsku kaznu

Sudski čekić
Thinkstock
11.09.2023.
u 12:25

Posljednju tužbu protiv profesorice podnio je jedan učenik 2021. koji tvrdi da je u trenutku kada ga je zavela imao samo 14 godina

Nagodbom se ukupni iznos koji je Redlands Unified School District isplatio žrtvama Laure Whitehurst popeo na 8,25 milijuna dolara. Posljednju tužbu podnio je jedan učenik 2021., a tvrdi da ga je profesorica zavela kada je on imao 14 godina. 

Optužena profesorica je priznala sudu da je s tim učenikom između 2007. i 2008. imala ukupno 15 seksualnih odnosa, u učionici te u njezinom stanu. Laura Whitehurst je profesorica engleskog kazala je da je imala spolne odnose s trojicom bivših učenika, a s jednim od njih ima i zajedničko dijete, piše New York Post

Odslužila je zatvorsku kaznu u trajanju od šest mjeseci i prijavila se kao seksualni prijestupnik 2014., iste godine kada je rodila.  Whitehurst je rodila nakon što je godinu dana redovito imala spolne odnose sa 16-godišnjim učenikom. Učenik je tvrdio da da su službenici Redlands Unifieda znali za njegovu vezu s učiteljicom i nisu upozorili njegovu obitelj.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Marokanci izašli na ulice u strahu pred novim potresom

Komentara 1

HO
homofobic
13:21 11.09.2023.

Gospoda Macron je bila 39 kada je danasnjem francuskom Predsjedniku bilo 15. Koliko bi on morao dobiti od svoje bakice kojoj je sada 70?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije