Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u bielenfeldu

Prodavača pretukli muškarci u trgovini u Njemačkoj, a razlog je bizaran

FILE PHOTO: Black Friday sales begin at the King of Prussia shopping mall in Pennsylvania
RACHEL WISNIEWSKI/REUTERS
07.12.2023.
u 22:17

Policija je trenutno u potrazi za muškarcima koji su napali prodavača prije dva dana u centru Bielenfelda

Više muškaraca pretuklo je prodavača (23) u jednoj trgovini obuće u Njemačkoj, objavila je policija u Bielenfeldu te otkrila razlog zašto je došlo do tučnjave u kojoj je ozlijeđen 23-godišnjak. Osim toga, policija je trenutno u potrazi za muškarcima koji su napali prodavača.

Kako prenosi Fenix Magazin, do incidenta je došlo prije dva dana u trgovini u centru Bielenfelda, kada je 47-godišnjakinja stigla kako bi zamijenila cipele koje je kupila njena kćer. Prodavač je to odobio učiniti, zbog čega ga je žena udarila rukom po licu. Muškarac koji je bio sa ženom također se uključio u tučnjavu koja je potom izbila, ali i drugi zaposlenici. 

Iako se situacija ubrzo smirila te su muškarac i žena napustili trgovinu, ubrzo nakon stigla su dvojica muškarca u trgovinu koji su potom i napali 23-godišnjaka. Jedan od njih je bio i maskiran, a poručili su mu kako to rade za svoju sestru i rođakinju. 

Kako je potvrdila policija, počinitelji su visoki oko 185 cm, a muškarac koji nije bio maskiran ima između 25 i 30 godina, a za njima se trenutno traga.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ovog nema ni u filmovima: Lovili odbjeglog klokana, a onda je nokautirao jednog policajca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije