Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu otkrili cijenu
Povratak na članak

Prodan dio nekretnina propale tvrtke bivšeg premijera Nikice Valentića

Sudska odluka uslijedila je nakon što je u ožujku prošle godine doneseno rješenje o prodaji prvih nekretnina Niva inženjeringa u stečaju - zemljišta u Jastrebarskom ukupne površine od oko 58.000 kvadrata od kojih je jedno planirano kao koridor željeznice, a drugo kao građevinsko zemljište

Komentari 6

CA
campa
13:44 15.01.2019.

Tvrtka Niva jednog od tvoraca Hrvatske privatizacije ide u stečaj.Tim činom se u potpunosti zatamnjuje muljaža koja se odvijala devedesetih gdje su nestajale desetine odnono stotine milijuna kuna bez provjere.Svi će izgubiti on će ostati neokrznut.Bojim se da pravosuđe po po dobrom starom običaju neće tražiti detaljniju istragu.Pojeo vuk magare.

VL
OB
ObrenM
16:50 15.01.2019.

Dali ima ikog postenog u ratnoj vladajucoj garnituri?

VL
FR
franjo
16:36 15.01.2019.

Ti su nam vodili državu.

VL
DU
Deleted user
14:53 15.01.2019.

..drug valentić je dao rodu glas..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.