Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na bubanj idu hoteli, zgrade
Povratak na članak

Prodaju se nekretnine Coninga procijenjene na 180 milijuna kn

Stečaj nekad uspješne tvrtke koja je bila povezana s Radimirom Čačićem otvoren je sredinom 2018.

Komentari 9

ZA
zarko815
23:38 14.01.2020.

Čačić je jedan od najvećih kriminalaca još iz propale yuge, opljačkao je i uništio brojna poduzeća kao GK Zagorje. Slučajni i njegov kukulele bagra su oprostili tom kriminalcu stotine milijna dugova. Zar je čudno što je među najbližima koji suu prvi čestitali slučajnom bio upravo drug čačić.

VL
DD
ddh
02:04 15.01.2020.

Coning mozda unesen kao vlasnistvo Cacica, ali je Cacic itekako pravi vlasnik. On je u fazi prve privatizacije 90-tih jednu uspjesnu tvrtku jednostavno pripisao na sebe i poceo je sustavno unistavati na nacin prekomjernog izvlacenja gotovine iz tvrtke. Kupovao jeje nekretnine na svoju suprugu, kupio na svoje ime veliki dio Varteksa, pa i tu sa svojim kompanjonom Igrecom poceo izvlaciti gotovinu, da bi onda kad je Vartex skoro propao jednostavno nestao. Ali to mediji znaju, a Cacic je bio miljenik medija koji su ga slavili. Cacic je bio i ostao covjek kod kojeg se nakon rukovanja trebaju prebrojiti prsti na ruck, jer bi po koji prst mogao nedostojati. Ali je on i damals mezimac Varazdinaca i medija, pa mu je kod tih "objektivnih " medija sve oprosteno, te sada kao saveznik Milanovica moze meine duse nastaviti muljati.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
00:09 15.01.2020.

Ako ne računamo njegov dugo najavljivani Thsunami na Krku najveće mu postignuće pogibija dvojice mađarskih državljana 😣😣

VL
BO
Bogodol
07:56 15.01.2020.

čačić je kriv za Đuru Đakovića, kada su Milanović i on dobili izbore prije 6 godina on (HNS) je uzeo privredu jer ko biva on se u to razumije, a Milanović (SDP) uzeo školstvo, sudstvo, vojsku, policiju, upravu. U ĐĐ su poslali svoje kadrove koji su se ponašali kao pijani milijarderi, ne milice trošili sredstva, zadužili Đuru, bavili se sami sa sobom kao da nitko ne postoji na svijetu osim njih, cijela uprava i nadzorni odbor nitko nije bio iz Sl. Broda. Čačić je htio preko privrede stvoriti HNS jer njega u Brodu nije ni bilo, on je djelio pozicije i pojedinci su se učlanjivali u HNS kako u Brodu tako i na razini Hrvatske Države. Čačić je završio kako je završio dalje je nastavio Vrdoljak. Danas su u Đuri uništili i zatvorili nekoliko tvrtki i nitko ne odgovara, jednostavno su se razišli i ostavili Đuru u rasulu i zaduženog da nikada iz duga ne će izaći. Kada će doći vrieme da onaj koji priedlaže pojedine kadrove na funkciju snosi posljedice za njegov rad, pojedinci u nadzornim odborima podižu ruke za štetene odluke, za ništa ne odgovaraju, samo uzmu svoju pinku za ulogu člana u nadzornom odboru. Čačić je svojim kadrovima koje je "upumpao" u privredu u zadnjih 6 godina nanio ne sagledivu štetu i bar bi trebao političke posljedice snositi da više ne može kreirati ništa u gospodarstvu, treba sagledati njegove promašaje i ne davati mu ponovo šansu jer takvo bahato ponašanje jedino je i moglo donjeti katastrofalan rezultat.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:18 15.01.2020.

ako već spominjete coning i čačića, onda spomenite i majku svih čačičevih firmi, con-gamu... tu ima materijala za serijal, ne baš 'putovanje u vučjak', ali za manje gruntovčane ima!

VL
VH
Volim Hrvatsku
05:41 15.01.2020.

Došel bu došel sel si bu pod jasle...... i zapeval Kaj mi pa moreju.... E moj druže gdje i kada Ti je kraj?

VL
PA
paleontolog
07:16 15.01.2020.

i na kraju opet pojeo vuk magare... slucajna drzava....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.