Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRSKA ODBIJENICA
Povratak na članak

Procurio tajni razgovor Putina i Macrona uoči invazije: 'Ma radije bih išao na hokej...'

Macron je nastojao nagovoriti Putina na summit s Bidenom, očajnički pokušavajući naći diplomatsko rješenje uoči ruskog napada na Ukrajinu. Ali, ruski predsjednik je imao druge planove...

Komentari 17

MI
Milankovic
11:06 28.06.2022.

Sta da prica sa bajdenom? Razgovor bi isao zdravo vladimire treba da pricamo o iranu. Mislis o ukrajini? Pa da to ti kazem o situaciji u iraku. 😂😂😂

VL
AT
ATG
10:29 28.06.2022.

"Procurio" tajni razgovor dva predsjednika država??? Nemojte nas nasmijavati!

VL
Avatar Zbregov
Zbregov
10:37 28.06.2022.

oboje su schwabovi "young lieders"

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:49 28.06.2022.

Kako može razgovor takva dva državnika "procuriti" i ne vidim gdje je tu "drska odbijenica"?

VL
DI
Dingač
10:58 28.06.2022.

priče za laku noć. Slobodni zidari se dogovaraju kako napraviti kaos na zemlji i to rade, ali vrlo tajno da neki novinar to ne bi saznao tek tako. Macron je jako sretan zbog ovog rata. Sotonist napreduje.

VL
IB
iva.begovic
21:09 28.06.2022.

U švicarskom tisku objavljen je stenogram cijelog razgovora koji je u završetku tekao ovako: Macron: U redu, potvrđujete mi da se načelno slažete. Predlažem da naši timovi [...] pokušaju dovršiti zajednički tekst, svojevrsno priopćenje na kraju ovog poziva. Vladimir Putin: Da ništa ne skrivam, htio sam ići igrati hokej, jrazgovaram s vama iz teretane prije početka fizičkih vježbi. Prvo ću nazvati svoje savjetnike. Emmanuel Macron: Hvala ti u svakom slučaju Vladimire. Ostajemo u kontaktu u stvarnom vremenu. Čim nešto bude, nazovi me. Vladimir Putin: Hvala vam, gospodine predsjedniče (na francuskom).

VL
IB
iva.begovic
07:45 29.06.2022.

Povijest će pokazati i povijest će presuditi da je USA sa svojim EU saveznicima vezano uz Ukrajinu, s krajnjim nemarom donosila krive i bahate odluke. Opasno budalasta politika već je uzrokovala gubitke puno ljudskih života i materijalna stradanja. A nastavak slijedi.

VL
Avatar Trica
Trica
12:45 28.06.2022.

Ja mislim da je sastanak između Bidena i Putina dogovoren, ali Bidenu se pokvario bicikl pa malo kasni 😂.

VL
DI
Dingač
11:07 28.06.2022.

ako Rusija ne okonča ovaj rat, uskoro će biti i sama napadnuta i uništena. interes slobodnih zidara je potpuna vlast nad cijelom zemljom. sve dok je rusija vojno jaka to je vrlo teško. treba je uništiti ali to ne možee učiniti samo jedna sila. sve zemlje to moraju učiniti zajedno i uz pomoć ruskih susjeda. za Putina bi bilo bolje da se držao hladnog rata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.